2017. október 09.
Repülőtéri parkoló alacsony áron

Repülőtéri parkolónk 0-24-ben védve van ráadásul fedett is, így jöhet eső és hó, ügyfeleink gépjárművének nem fog baja esni. Ha kényelmes utat szeretne a reptérig akkor is forduljon hozzánk, hiszen a parkolás díja már magában foglalja a transzfer árát is. Ha magas színvonalú parkolási szolgáltatásokra vágyik, akkor velünk vegye fel a kapcsolatot mert tapasztalt csapatunk mindent elintéz majd.

Repülőtéri parkoló nagyon alacsony áron elérhető az europaparkolo.hu weboldalon, ezért ha ön is meg szeretné védeni autóját egyes időjárási körülményektől, akkor megéri majd hozzánk fordulni. Reptéri parkolónk lopás, illetve sérülés elleni biztosítással is rendelkezik, ezért nem kell majd féltenie autóját ha elutazik. Csapatunk bőröndcsomagolást is vállal, ez az extra szolgáltatásunk pedig 1.000 ft-ba kerül. A reptéri transzfer beletartozik az árba, tehát ön kényelmesen, egy komfortos és légkondicionált minibuszban érhet a reptérre, ahol pedig védett és biztonságos parkolót biztosítunk majd önnek. A reptéri parkoló kamerával megfigyelt területen található, ráadásul biztonsági őrök is figyelik a területet.

Visszatérő klienseink számára tudunk biztosítani10%-os kedvezményt is. Amennyiben a továbbiakban is szeretne olvasni a repülőtéri parkolóról, az árakról vagy éppen a transzferről mindenképpen látogassa fel weboldalunkat az europaparkolo.hu-t és itt cégünkről is mindent megtudhat. Ha bármi kérdés merülne fel a repülőtéri parkolással, a foglalással vagy éppen az árakkal kapcsolatban akkor nyugodtan felveheti velünk a kapcsolatot az info@europaparkolo.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 600 9999 telefonszámot és mi azonnal válaszolunk minden feltett kérdésére. Válasszon minket, ha biztonságos parkolóhelyet szeretne, és mi a legjobbat biztosítjuk önnek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs