2014. március 11.
Rendeljen szülinapra egyedülálló autós tortát!

Ma már egyre népszerűbb hazánkban is a különféle formatorták rendelése, hiszen egy-egy ünnepnek meg kell adni a módját, márpedig a torta nem hiányozhat. Persze sokan otthon is eltudják készíteni az isteni finomságokat, de arra már csak sokkal kevesebben képesek tapasztalat és megfelelő cukrász eszközök hiányában, hogy az elkészült tortát kidíszítsék, vagy egy egészen absztrakt formát varázsoljanak.

Az autós torta a fiús szülinapok egyik legfontosabb szereplője. A gyerekek nem is annyira a torta ízére kíváncsiak sokkal inkább annak formájára. Egy kicsi fiú számára egy meseszép, valósághű autós torta többet ér mindennél, olyan élményt szerezhet vele, melyet soha nem fognak elfeledni, melyet még a szülinap után is sokáig emlegetni fog. Nem kell kétségbe esnie, ha Ön nem tud ilyen tortát az asztalra varázsolni, hiszen csapatunk épp azért van, hogy a segítségére legyen, hogy olyan tortával lepjük meg a kicsit, ami azonnal mosolyra fakasztja.

Az általunk elkészített autós tortáknak csak a fantázia szabhat határt, hiszen képesek vagyunk a legmerészebb elképzeléseket is megvalósítani tapasztalatunk, korszerű eszközeink, a szakma iránti elhivatottságunk, kreativitásunk által, mi minden elvárásnak elehet tudunk tenni. Önnek mindössze csak annyit kell tennie, hogy felvázolja milyen autós tortára is gondolt, milyen autó a gyerek kedvence, vagy küld egy képet és mi máris azon leszünk, hogy megvalósítsuk a kicsi álmát egy mesés autós torta formájában.

Ha egy emlékezetes szülinapra készül, ha szeretné gyermekét meglepni egy csodálatos autós tortával, vagy egy kedves ismerőse autó őrült és Őt akarja meglepni egy vicces, autó formájú finomsággal, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és csapatunk máris készséggel áll rendelkezésére, biztosan nem fogja csalódás érni!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs