2017. szeptember 29.
PS4 vásár – látogasson el a videojatekbolt.hu weboldalra

Nagyon sokan szeretnek videojátékokat játszani, és egyre több és több izgalmas, érdekes játék jelenik meg napjainkban.

[wp_ad_camp_1]

A PS 4, más néven PlayStation4 a Sony Computer Entertainment legújabb videojáték konzolja. A PlayStaton 3 után, 2013-ban került bemutatásra a PlayStation 4, ami nagyon hamar eladási rekordokat döntött a világ minden táján. Az új változat megalkotásánál az volt az egyik fő cél, hogy több fejlesztő készítsen rá játékot. Az egyszerű de mégis modern, letisztult dizájn miatt is különleges ez a típus. Felépítése és belső rendszere egyaránt úgy volt kialakítva, hogy a ház a lehető legvékonyabb és legkönnyebb legyen. A többi modelltől eltérően, a PS4-nél a ház elől és hátul enyhén döntött, ami több szempontból is nagyon hasznos.

A játékos könnyebben be tudja kapcsolni és behelyezni a lemezt, valamint a kábelek elrejtését is lehetővé teszi. Az új kontrolleren megjelent a Share (megosztás) gomb is, ami az eddigi modelleknél hiányzott. Ez a gomb lehetővé teszi az élőben streamelést, így nagyobb hangsúly került a közösségi játékokra. A videojatekbolt.hu weboldalon mindent megtalálható, ami a videojátékokkal kapcsolatos, legyen az PlayStation, Nintendo, Xbox, Pc, stb.

A webáruház mellett Budapesten hat ilyen bolt is található, amelyekről bővebb információkat olvashat a weboldal legalsó részén. Minden termékre rákattintva megjelenik egy leírás termékkel kapcsolatos fontos információkról. Megvásárolhatók új és használt PS4 játékok, konzolok és különböző kiegészítők. Abban az esetben, ha nincs meg a keresett termék, akkor meg van a lehetőség az előrendelésre is. Hogyha szereti a videojátékokat, akkor mindenképp látogasson el a videojatekbolt.hu weboldalra és bővítse otthoni gyűjteményét egy új játékkal vagy kiegészítővel.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs