2013. február 15.
Praktikus és hatékony szagelszívó hamutálak

Bár a dohányzás rendkívül káros szokás, mégis van aki nem bírja megállni és még otthon is rágyújt. Ha Te vagy a párod, esetleg a baráti társaság is ezzel a káros szokással él, de azt mégsem szeretnéd, hogy otthonod a dohányszag lengje be, viszont az apróbb trükkök és az illatos gyertyák nem tudnak hatékony segítséget adni, akkor akkor érdemes olyan hamutálat választanod mely elszívja a szagokat.

Az egyik remek megoldás a 12 centiméter átmérőjű és tetővel rendelkező Vepa Bins hamutartó. Ez a hamutál rozsdamentes acélból készült, tehát akár minden szál cigi után nyugodtan elmoshatod, nem eshet baja és emellett még a dizájnos külső is adott, megfelel a mostani minimalista stílusnak. Mivel elég nagy, ezért egy nagyobb társaság számára is tökéletesen is megfelel. Természetesen lehet fedő nélkül is használni, ám ha ráteszed a tetejét hatékonyan elzárja a kellemetlen szagokat.

Az úti hamutál szintén egy remek megoldás a szagok eltüntetése érdekében. Ma már szinte bárhol lehet vásárolni egyedi egyedi cigarettatárcákat, öngyújtót és épp így úti hamutálat is. Vannak praktikus rozsdamentes acélból készült tárcák, melyek bármelyik, még a legkisebb női táskában is elférnek. Általa bármikor rágyújthatsz és mégsem kell aggódnod a szemetelés miatt, valamint a csikkeket is szagmentesen tárolhatod.

A másik rendkívül praktikus megoldás egy szagtalanító a régi hamutálba. Ha ragaszkodsz egy régi, számodra kedves hamutartóhoz, nem akarod lecserélni egy fedelesre, esetleg rendszeresen dohányzol a kocsiban is, akkor az Illosorb-800 az a szagtalanító, amivel biztosan elégedett leszel. Csak annyit kell tenned, hogy a homokszerű anyagot beletöltöd a hamutálba és amikor az megtelt csikkel, hamuval egyszerűen csak ki kell öntened.

A dohányzás persze mégis azon káros szokások egyike melyről érdemes minél hamarabb leszokni a saját és környezeted érdekében is!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs