2020. július 05.
Online utasbiztosítás szolgáltatás mindenkinek!

A külföldön történő baleset vagy vészhelyzet rendkívül költséges is lehet. Ha problémája van külföldön és hazatérne, több százezer forintba is kerülhet, ha csak nincs megfelelő biztosítása.

Az online utasbiztosítás biztonságot és nyugodt pillanatokat nyújt egy külföldi utazás alkalmával. Egy utasbiztosításnak fedeznie kell az orvosi és egészségügyi költségeket külföldi sérülések, hirtelen betegségek vagy halál esetén. Ugyanakkor a személyes felelősségbiztosítás is jól jöhet abban az esetben, ha a személy ellen vagy annak vagyonáért balesetet okoznak. A pénzügyi védelem is fontos, ha a légitársaság csődbe megy az utazás előtt vagy alatt. Az olcsóbb biztosítások általában kevesebb fedezettel rendelkeznek, erre nagyon figyeljen egy biztosítás kötés során. Egyes ügyfeleknek az ár tűnik a legfontosabbnak, de érdemes-e spórolni az utasbiztosítás költségein? A válasz csak akkor lesz egyértelmű, amikor valóban baj éri egy utazás során és azon bosszankodik, hogy miért nem a megfelelő biztosító társaságot választotta.

Az AXA nemcsak a biztonságára gondol, de a pénztárcájára is. Mindig a lehető legjobb ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket, akik a megfelelő utasbiztosítás szolgáltatást keresik. Ne habozzon felkeresni minket, mert most minden igényt kielégítő ajánlatokkal várjuk leendő ügyfeleinket. Amennyiben többet szeretne megtudni az online utasbiztosításról, látogasson el az axa-assistance.hu weboldalunkra, ahol számos információval és utasbiztosítás kalkulátorral is várjuk. Ha kérdése lenne, forduljon nyugodtan munkatársainkhoz, akik készséggel válaszolnak. Legyen szó bármilyen biztosításról, utazhat a világ bármely pontjára, mi mindig Ön mellet leszünk, hogy a legnagyobb biztonságban érezze magát még idegenben is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs