2019. február 05.
Online sorozatok minden korosztály számára

Amennyiben Ön is szereti a szürke hétköznapokat érdekes és izgalmas sorozatokkal kitölteni, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Ugyanis nagyon színes repertoárral várjuk a kedves nézőinket.

[wp_ad_camp_1]

Online sorozatok nagy számban megtalálhatóak a filmezek.com oldalára kattintva. Kicsik és nagyok számára egyaránt kínálunk izgalmas, romantikus és futurisztikus sorozatokat egyaránt. Annak érdekében, hogy a kedves nézőink megtalálják az ízlésüknek legmegfelelőbb sorozatot különféle szűrőket biztosítunk, melyek segítségével sokkal könnyebben járhatnak sikerrel. Olyan lehetőségeket kínálunk, mint pl. a legnézettebb és a legújabb sorozatok szűrése. A közkedvelt sorozatok akár már több évadja is elérhető a kedves nézőink számára, melyek megtekinthetőek eredeti hanggal, szinkrónnal vagy akár felirattal is. Az egyik nagy sikerű sorozatunk, amely nagyon jó pontozást kapott a Kiválasztottak című sorozat. Amely akció, fantasy és Sci-Fi is egyben. A történet egy átlagosnak tűnő amerikai család köré épül fel.

Amely az X-Men univerzumban játszódik. A család éli  a mindennapi nyugodt kis életét, mindaddig még fény nem derül arra, hogy a gyerekek nem mindennapi képességgel rendelkeznek. A szülők élete teljes mértékben felfordul, amikor fény derül rá, hogy a kamaszkorú gyermekeik Lauren és Andy bajba kerülnek. A középiskolában kiderül, hogy ezek a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek, sőt mutánsok. A család nem tehet mást, mint, hogy hátrahagyja az eddigi éltét és elmenekülnek a mutánsokat üldöző fáradhatatlan kormányügynökség elől. Ám a helyzet koránt sem ilyen egyszerű, ugyanis a gyerekek édesapja az államügyész irodájában dolgozik, így az ő feladatának nevezik ki, hogy elkapja azokat a bizonyos mutánsokat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs