2016. június 23.
Olajcsere – szakértő csapat és kedvező árak!

Az olajcsere gyári előírás szerint minden szervizeléskor kötelező és elengedhetetlen. Nálunk, a Kovács Autó Bosch Car Service-nél kedvező áron történik az olajcsere, és mi az ön érdekeit tartjuk szem előtt. Az olajcsere szinte évente szükséges, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy a motorban levő olaj jó minőségű, és megfelelő mennyiségű. Az olaj szerepe nemcsak a kisebb súrlódás biztosítása, hanem a magas hő elvezetése működés során.

Az olajcsere szakértő csapat által történik, akik több éves tapasztalattal, és korszerű berendezésekkel rendelkeznek. Autószervizünk magas minőségű olajcserét biztosít alacsony árak mellett. Amikor olajt cserélünk, akkor az olajszűrőt is cseréljük. Ennek a szűrőnek viszonylag rövid az élettartama, hiszen felfogja az olajjal elszállított különböző szennyeződéseket. Amennyiben ez az elszennyeződés megtörténik, lassulni fog a kenőanyag áramlása, a hőelvezetési képesség teljesen elromlik, az olajteknőben pedig iszaposodás is keletkezhet. Olajcsere idején érdemes lehet a légszűrőt, és a pollenszűrőt is cserélni, ilyenkor pedig egy kisebb motordiagnosztika is szükséges. Amennyiben olajcsere során valamilyen hibát észlelünk, azonnal értesítjük ügyfelünket, és akár ingyen is átvizsgáljuk.

Ahhoz, hogy az olajcsere még zökkenő-mentesebben menjen, már online felületünkön is megrendelheti előre a kívánt olajt, szűrőt és egyéb alkatrészeket is, akár 45%-os kedvezményekkel is. A motorolaj évenkénti cseréje egy kötelező feladat, akkor is ha az autó egy évben nem futotta meg azt a bizonyos kilométert ami elő van írva. Amennyiben többet szeretne megtudni olajcserénkről, vagy válogatni szeretne alkatrészeink között webáruházunkban, látogassa fel bátran a ka-autoszerviz.hu weboldalt. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs