2016. március 09.
Nyelvtanulás több intenzitási fokon

Ön is a nyelvtanulást fontolgatja, de nem tudja, hogyan tudná beilleszteni szűkös időkeretébe? Aggodalomra semmi ok! Ma már Önnek is van lehetősége olyan tanfolyamot találni, amely könnyedén illeszkedik bárki időbeosztásához. Az ilyen tanfolyamokat kínáló nyelviskolák közül is a legjobb pedig a Cosmopolitan Lingua Nyelviskola, amely számos intenzitási fokot kínál a tanulni vágyóknak, hogy ez által valóban bárkinek elérhetővé váljon az idegen nyelvek elsajátítása.

A www.cosmopolitan-lingua.hu weboldalon megtekinthető és általa megismerhető Cosmopolitan Lingua Nyelviskola tanrendjei úgy vannak kialakítva, hogy azok bárki számára elérhetőek legyenek. Mi tisztában vagyunk vele, hogy Önnek is vannak egyéb elfoglaltságai, így tudjuk, hogy nem feltétlenül tudja minden szabadidejét a nyelvtanulásra fordítani. Nyelviskolánkban ezért az alapján választhatja ki tanfolyama intenzitását, hogy mennyi időt tud a tanulásra elkülöníteni. Legyen szó bármelyik általunk oktatott nyelvről, Ön választhat az intenzív, félintenzív, normál és hétvégi tanfolyamaink közül. És akármelyik mellett is döntsön, olyan az előrehaladását segítő szolgáltatásokat adunk Önnek ajándékba, mint az 50 óra szóbeli tréning, nyelvtani korrepetálás, nyelvvizsga tréning, állásinterjú- és külföldi munkavállalás tréning, valamint online alkalmazásokat és segédleteket is térítésmentesen vehet igénybe nálunk.

Amennyiben Ön is egy olyan nyelviskolában szeretne tudásra szert tenni, ahol a végzett tanulók 90%-a sikeres nyelvvizsgát tesz, akkor a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában a helye. Látogasson hát el weboldalunkra, a www.cosmopolitan-lingua.hu-ra, és győződjön meg a saját szemével, hogy Budapesten mi vagyunk a legjobbak! Még mindig nem biztos a választásában? Jöjjön el egy ingyenes próbaórára, és onnantól kezdve már nem lesznek kétségek Önben sem. Nyelviskolánkat megtalálja Budapesten, a Teréz krt. 34. szám alatt, a II. e. 12. ajtójánál. De felveheti velünk a kapcsolatot az info@cosmopolitan-lingua.hu e-mail cím és a 06 1 312 6581 vagy a 06 30 283 1832 telefonszámok egyikének segítségével is. Döntését nem fogja megbánni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs