2014. december 23.
Ne kockáztass, válaszd a Nortyx Hangstúdiót!

Természetes, hogy ha zenekarod van, azt szeretnéd sikerre vinni, sok-sok rajongóra szert tenni. Ehhez egyetlen út vezet, mégpedig a minőségi zene. A zene egyik legfontosabb része a hangfelvétel. Nem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között készül az a hanganyag, amit majd a közönség elé társz. Ha szeretnél biztosra menni, nem akarsz kockáztatni, akkor a Nortyx Audio stúdió a tökéletes választás számodra.

A megbízható Nortyx hangstúdió garantáltan kielégíti minden igényed, hiszen általunk nem is lehet kérdéses a prémium minőséget képviselő hanganyag, a rádió kompatibilis hangfelvétel. Cégünk szolgáltatásokban igencsak gazdag, így a hangstúdióra számíthatsz, ha a célod a kiváló zenekari hangfelvétel, a film- és reklámszinkronizálás, a mastering, a restaurálás, vagy digitális és analóg keverés. Mivel csakis magas minőségű mastering szoftverekkel, illetve hardverekkel dolgozunk, így a hibátlan hangzás magától értetődik.

A Nortyx Audio honlapján, a http://hangstudio.hu oldalon, máris megismerheted profi berendezéseinket, melyekből azonnal látni fogod, hogy mi nem a kis stúdiókra jellemző felszereltséggel várunk. A hangstúdió rendszertechnikáját elismert hangmérnök segítségével állítottuk össze, amit lehetett, azt megvalósítottunk az eszményi hangzás érdekében. Rögzített felvételeid azonnal, avagy helyben mastereljük, méghozzá referencia stúdió monitorokon, a világ lehető legjobb mastering pluginjeivel, hardvereivel.

A nyugodt, impozáns kertvárosi Nortyx hangstúdió nem okoz csalódást, így ha rajongóidnak olyan hanganyagot akarsz adni, mely elkápráztatja őket, melyet szeretne mindenki újra és újra meghallgatni, akkor máris készséggel állunk rendelkezésedre professzionális technikai háttérrel, több éves tapasztalattal, a zeneipar legjobbjaival.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs