2015. május 15.
Nagyon fontos egy hotelnél az elérhetőség

Az ügyfélközpontúság egyik legfőbb eleme a hoteleknél, ha a megfelelő tudnivalók elérhetőek a vendégek számára. Így minden információ beszerezhető, és időben tudunk szobát foglalni, vagy regisztrálni egy a hotel területén zajló eseményre vagy rendezvényre.

A hotel Ráckeve elérhetőség szempontjából kiváló példa az ügyfélközpontúságra. A Kék Duna Wellness Hotel számos területen elérhető, oly módon, hogy a vendégeknek nagyon kényelmes legyen és könnyen megjegyezhető. Már a hotel weboldalának elérhetősége is erről tanúskodik, hiszen a könnyen megjegyezhető wellnesshotel.hu nevet kapta. Így könnyedén megtalálható az interneten azok számára, akik egy jó wellness hotelt keresnek Magyarország területén.

A hotel Ráckeve elérhetősége az interneten igazán könnyű. Ha megtekintjük a honlap tartalmát, akkor egyszerűen megtaláljuk azokat a programokat, amelyeket a Kék Duna Wellness Hotel kínál a vendégek részére. Minden rendezvényről találunk leírást. Számos kép és szöveges írás található a szobákról és a szolgáltatásokról is. Pontosan fel vannak tüntetve a szolgáltatások és rendezvények árai is, így mindenki ki tudja számolni, hogy egy wellness hétvége, vagy egy hét üdülés mennyibe kerül a Kék Duna Wellness Hotelben.

A leírások és képek mellett számos egyéb elérhetőséget megtalálunk a honlapon. Így a kapcsolat menüpont alatt a pontos címet, és a telefonszámot is, ahol információt kérhetünk, illetve egy külön telefonszámot arra, hogy foglalni tudjunk. Írhatunk e-mailt és faxot is küldhetünk a hotel részére. Található továbbá a honlapon egy élőchat lehetőség is, ahol feltehetünk kérdéseket a rendezvényekkel, eseményekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A gyakran ismételt kérdések menüpont alatt megtalálhatjuk a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat is. Nagyon jó a kapcsolat a szociális hálózatokkal is, így a Kék Duna Wellness Hotel rendelkezik Facebook és G+ fiókkal, illetve van Youtube csatornájuk is. Ezeken a felületeken mindig megtaláljuk az aktuális információkat és akciókat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs