2018. július 15.
Musor.tv – ha nem szeretne lemaradni az érdekes műsorokról

A tévé szinte minden lakásban megtalálható, sőt manapság már az üzletekben, áruházakban, vonatállomásokon, orvosi rendelőkben stb. Vannak, akik eltöltenek naponta valamennyi időt a tévé előtt, hogy megnézzék a híreket, megnézzék az új részt a kedvenc sorozatukból, egy új filmet, egy tehetségkutató versenyt stb.

[wp_ad_camp_1]

A www.musor.tv tulajdonképpen egy internetes műsorújság, ahol több mint 130 csatorna műsorújsága tekinthető meg. Ez a lista folyamatosan bővül, nagyon változatos és megtalálhatók rajta belföldi (RTL Klub, Duna Tv, M4 Tv, Balaton Tv, Sláger Tv, Hegyvidék Tv stb.) és külföldi (CNN, Eurosport, BBC Earth, National Geographic, Cinemax, Travel Channel, Discovery, AXN, MTV, Fashion TV stb.) csatornák műsorújságjai. Ezek a csatornák kilenc kategóriában kapnak helyet, amelyek alapján megtudjuk, hogy az adott kategóriába tartozó csatornák milyen jellegű műsorokat vetítenek. Ott van például a sport tv-k; zene tv-k; gyermek és ifjúsági tv-k. A weboldal gyors, jól szerkesztett, könnyen átlátható ezért mindenki könnyen eligazodhat rajta. Egy adott csatorna műsorújságjának listáján a premier adások, pirossal kiemelve szerepelnek, így mindig tudjuk, hogy melyek azok a filmek, sorozatok, más műsorok, amelyek újak, vagy esetleg nagyon rég nem kerültek vetítésre stb.

Ha meg szeretnénk tudni, hogy miről szól egy sorozat, film, beszélgetős műsor vagy bármi, akkor csak rá kell kattintanunk a műsor címére és máris megjelenik egy leírás a műsor tartalmával. Ez szintén hasznos, hiszen nem kell külön rákeresnünk a böngészőben, mert itt is elolvashatjuk és eldönthetjük, hogy érdekel minket az adás vagy sem. A weboldal fenti részén található beállítások fül alatt kiválaszthatjuk, hogy melyik országból nézzük a műsorokat, így a műsorinformációk a kiválasztott ország időzónájának megfelelően jelennek majd meg.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs