2013. december 07.
Műanyag ablakot szeretnék az otthonomba!

Ha műanyag ablak beépítése mellett döntött, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik műanyag ablakok és ajtók értékesítésével és beszerelésével. Büszkék vagyunk a munkánkra, hiszen vásárlóink elégedettsége bizonyítja, hogy a minőségi műanyag ablakok és a szakszerű beépítés együttesen több évtizedig hozzájárulhatnak a ház megfelelő hővédelméhez és biztonságához egyaránt.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok akár 3 rétegű üvegezéssel is rendelhetőek, melynek segítségével fűtési költségei akár 30%-kal is csökkenhetnek. Az opcionálisan rendelhető biztonsági üvegnek, és a minden ablakunkhoz biztosított megerősített vasalatnak köszönhetően műanyag ablaka maximális védelmet biztosít az egyszerűbb betörési módszerek ellen. Soha ne vásároljon műanyag ablakot hozzáértő szakember megkérdezése nélkül! Minden házhoz, sőt, minden helyiséghez más ablak a legmegfelelőbb. Ahhoz, hogy költséghatékonyan ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb modellt, szakszerű felmérésre és szakértői tanácsadásra n szükség.

Ne ragaszkodjon rögtön az első akciós hirdetéshez, amit meglát! Gondolja végig, hiszen akár többtíz éven át a kiválasztott ablakot fogja használni. A műanyag ablakok modern és esztétikus látványa szebbé varázsolhatja otthonát, emellett tartós és megbízható is. Fontos, hogy a műanyag ablak felépítéséből és minőségéből adódóan akár 100%-osan légzáró lehet, ezért ügyeljen arra, hogy úgynevezett „résszellőző” modelleket vásároljon, ezzel elkerülheti a kellemetlen párásodást és penészedést a lakásában. A műanyag ablakok rendkívül széles választékban megtalálhatóak, legyen szó fix, vagy nyitható ablakról, szabvány, vagy egyedi méretről. Helyhiány esetén választhat bukó, illetve bukó-toló műanyag ablakot.

Az SZG Ablaknál 10 év garanciát és 10 munkanap gyártási időt biztosítunk Önnek, emellett ingyenesen elkészítjük személyre szabott árajánlatát is! Helyszíni felmérés esetén nincsenek rejtett költségek! Keressen minket bizalommal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs