2014. január 12.
Molinó nyomtatás akár fénykép minőségben is!

Ha a leginkább igényes és mutatós, mindenképpen figyelem felkeltő módon szeretne megjelenni egy adott hirdetéssel az emberek sokasága előtt, hogy minél hatékonyabban tudja bővíteni a már meglévő ügyfélkörét, akkor a molinó a megoldás az Ön számára is, avagy az a molinó nyomtatás, mely által akár fénykép minőségben is hirdetheti cége szolgáltatásait, annak remek termékeit.

A nyomtatható molinó, avagy a PVC ponyva két csoportját tudjuk biztosítani. A laminált ponyvát beltéri, illetve rövidtávú kültéri használatra javasoljuk. Hosszú távú reklámozás esetében, mely akár lehet öt év is, már az öntött ponyva alkalmazása javasolt. Abban viszont biztos lehet, hogy a molinó nyomtatás mind a két esetben magas színvonalat képvisel, avagy olyan grafikai felületet kap kézhez, mely méltán képviseli cégét a járókelők előtt.

A molinó nyomtatás esetében kérhet speciális megoldásokat is, mint például a profi átvilágítós molinó, amelyet a ponyva mindkét oldalát jelölő markerek segítségével nyomtatuk, így nappali fénynél is grafikahelyes nyomtatást kap, de amikor az világít, akkor adott az intenzív színtelítettség. Mivel minden nagyméretű nyomtatási megoldásra rendelkezünk a megfelelő eszközökkel, és mivel a nyomtatást minden esetben a legnagyobb felbontással és színhelyes beállítással biztosítjuk európai gyártmányú UV álló festékkel, így nálunk biztosan nem fogja csalódás érni!

Számunkra rendkívül fontos, hogy megrendelőink elégedettek legyenek, így a molinó nyomtatás esetében lehetőség van próbát is kérni, avagy ha szeretne meggyőződni a nyomtatás minőségéről, a színek helyességéről, akkor bátran kérhet próbanyomatot is. Keresse fel internetes portálunkat és kérjen személyre szabott, kedvező ajánlatot a professzionális molinó érdekében akár már ma!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs