2018. május 29.
Mókás gyerek szőnyeg online

A gyerekek átszoktatása a saját szobába, a saját ágyukba nem mindig megy zökkenőmentesen. Ezeknek a problémáknak az elkerülésében nagyban hozzájárulhatunk, úgyhogy a kedvükre teszünk egy-két mókás bútorral vagy kiegészítővel a szobájukba.

[wp_ad_camp_1]

Gyerek szőnyeg sokasága fogadja a kedves vásárlóinkat a www.szonyegjoaron.hu weboldalára kattintva. A honlapunkra látogatva megtekintheti a teljes kínálatunkat. A webshopunkban megtalálja a legkedveltebb mesefigurákat ábrázoló szőnyeget, melyen Mickey egér, Mici Mackó, Plutó, Hercegnők, Verdák, Bambi, Hello Kitty is megtalálható. Kínálunk még autópályás, focipályás és még ugróiskolás mintázattal ellátott szőnyegeket is a legkisebbek számára. A gyerek szőnyegek különböző méretekben és vastagsággal elérhetőek. Minden egyes termékünk magas minőségű és első osztályú, így igazán hosszantartó életűek. Megtalálhatóak a webshopunkban különleges kézitűzésű és dombornyomású szőnyegek is.

A gyermekek egészségét előtérbe helyezve hipoallergén akril szálakból készült szőnyegek, valódi pamut hozzáadásával növelik a komfort érzetet és óvják a gyerekek egészségét. Minden szőnyeg egyedi és domináns színek használatával készül, így kicsiknek teljesen elnyerhetjük a tetszését. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket akár személyesen Nyíregyházán a Dózsa György utca 56-os házszám alatt. illetve bármilyen kérdése van, illetve plusz információra lenne szüksége, akkor hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36 30 509 24 18-as telefonszámon. Továbbá elérhetőek vagyunk az info@szonyegjoaron.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk csakis kizárólag első osztályú magas minőségű termékeket talál! Kellemes időtöltést és jó vásárlást!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs