2014. október 18.
Modern eszközökkel a dugulások ellen

A 17. kerületi duguláselhárító szakmájában nagy tapasztalattal rendelkezik. Tudása és gyakorlata mellett munkájának hatékonyságát korszerű eszközei is garantálják, melyek a legmagasabb technológiai színvonalat képviselik.

A 17. kerületi dugulásehárító kelléktárában valamennyi professzionális eszköz megtalálható, melyekkel a dugulás gócpontjának felderítése és a lefolyók kitisztítása sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Évtizedekkel, sőt, még néhány évvel ezelőtt is jellemző volt, hogy a dugulásokat falbontással, a padló és a falburkolat leverésével tudták csak elhárítani. Mindez akkoriban nem a szakember felkészültségén múlott, hiszen nem léteztek még azok az eszközök, melyek ma már alapvetőnek számítanak ebben a szakmában.

A 17. kerületi duguláselhárító gépi spirállal, csőkamerával és womával, azaz magasnyomású mosóval dolgozik. Ezek a korszerű eszközök nem csak a szakember munkáját könnyítik meg, de a megrendelők számára is nagy biztonságot adnak, hiszen a lefolyók kitisztítása jóval kisebb felfordulással és károkozással jár, nem mellékesen pedig kevesebb időt is vesz igénybe. Legyen a probléma kültéren vagy beltéren, nem maradhat rejtve! 17. kerületi duguláselhárító profi megoldásokkal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs