2020. november 29.
Mit érdemes tudni a tigrisszem karkötőkről?

A tigrisszem karkötő nagyon különleges, sokan rajonganak érte, ami nem is csoda, hiszen nevéhez híven valóban olyan, mint a tigrisszemek. Ezek a különleges karkötők tökéletesek a mindennapokra, de némelyik még hivatalos alkalmon is megállja a helyét. Sőt, kitűnő ajándék ötlet olyanok számára, akik előszeretettel viselnek karkötőt.

Tigrisszem karkötők számtalan jótékony hatással rendelkeznek, azonban nem feltétlenül emiatt olyan népszerűek, hanem esztétikus megjelenésük miatt, melynek köszönhetően mindenki csuklóját fogja bámulni, ahol a karkötő van. A tigrisszem karkötő rengeteg problémára jelent megoldást. Sokan hisznek az ásványok különleges hatásaiban, azonban aki nem feltétlenül hisz ebben, annak is hamar elnyeri tetszését az ásványokkal kirakott karkötő. Mivel nagy a választék, ezért mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot, mely csuklója éke lehet. A tigrisszem karkötőt nem a mai trend hívta életre, mivel ez a különleges ásvány már őseink idejében is ismert volt, igaz ők talizmánként hordták a tigrisszemet a különféle átkok ellen. A tigrisszemről azt célszerű tudni, hogy nem érdemes egy hétnél hosszabb ideig viselni egyhuzamban, mert megakadályozza a testben az energia áramlást.

Ezt leszámítva rengeteg jótékony hatása van, ezért kiváló ötlet viselése. A tigrisszem ásvány hasznos segítséget jelent különféle idegi betegségek esetén, így például idegességre, skizofréniára, üldözési mániára, paranoiára, ideggyulladásra, valamint a csontozatra és ízületekre is jótékony hatással van, így csonttörés esetén mindenképp ajánlott viselése. A függőségben szenvedők számára is ajánljuk, mivel a gyűrű segít a különféle függőségek leküzdésében. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs