2016. október 14.
Mit adjunk ajándékba esküvőre?

Hivatalos egy esküvőbe és nem tudja eldönteni, hogy mit adjon ajándékba az ifjú párnak? Nem szeretne szégyent vallani, de túl sokat pedig nem költhet, hiszen nem engedheti meg magának jelen pillanatban? Nem tudja eldönteni, hogy valami személyes ajándékot adjon, vagy inkább olyat, aminek hasznát veszik majd a fiatalok a háztartásban?

Sokak számára jelentenek problémát a fentebb feltett kérdések, de ha elolvassa cikkünket, akkor talán talál majd egy néhány jó tanácsot! Nagyon fontos, egy kicsit előre tudakozódni, tudni azt, hogy mik a pár jövőbeli tervei, kilátásai! Sok pár az esküvő után költözik össze, vagy csak ezután határozza el, hogy közös házat vásárol, vagy bármilyen más közös befektetést tervez. Ebben az esetben a legjobb megoldás pénzt adni, hiszen azt kedvük szerint fektethetik be, céljaiknak megfelelően. Ön szerint a pénz sablonos és semleges ajándék egy esküvőre? Biztosan nem, hiszen annak biztosan hasznát veszi majd az ifjú pár! Azonban ha nem szeretne pénzt adni ajándékba, akkor is vannak ötleteink!

Ahhoz, hogy személyesebb ajándékot adjon, kicsit jobban kell ismernie az egybekelőket! Akkor gondolkozzon ilyesmibe, ha közeli családtag, vagy nagyon közeli barátja, valamelyik félnek, vagy éppen mindkét félnek, hiszen ők csak akkor fognak valódi értéket látni a személyesebb ajándékokban, ha azt egy olyan személytől kapják, aki számukra is sokat jelent!

Személyes ajándék helyett úgy gondolja, hogy jobb lenne inkább valami hasznos tárgyat venni, mondjuk egy háztartási gépet, aminek a fiatalok nap mint nap hasznát veszik majd? Kitűnő ötlet! Egy mosógép, egy mikrohullámsütő, egy hűtőszekrény és hasonlók rendkívül fontosak lehetnek, abban az esetben ha már van között házuk, lakóhelyük. Tehát ne vegyen úgy ilyen jellegű ajándékot, hogy nem érdeklődi meg előbb az ifjú pár helyzetét! Legyen tudatos, kreatív, hiszen ezzel valódi örömet szerezhet!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs