2013. június 20.
Minőségi webáruház készítés profik kezei által

Régóta keresgél a neten egy kedvére való egyszerűen kezelhető webáruházat termékei számára? Tegyen egy próbát és regisztráljon a Minibolt webáruház készítés rendszerébe. Készítünk Önnek egy minden igényt kielégítő demo áruházat, amit minden kötelezettség nélkül tesztelhet, feltöltve saját termékeit, a megfelelő termékkatalógussal.

[wp_ad_camp_1]

Ebben segítségére van egy az Ön számára készített felhasználói dokumentáció, ami segíti az adminisztrációs felületen való eligazodásban és a termékekhez az információk, képek feltöltésének technikájában. Személyes segítséget is adunk – emailben, telefonon, skype-on – ha megkeres bennünket, természetesen díjtalanul és a nap minden szakában. Ha a teszt áruház megnyeri tetszését és megbíz bennünket a webáruház készítéssel, megrendeljük Önnek a domain nevet, és megbeszélünk minden konkrétumot, ami egyedivé teszi vállalkozása, cége honlapját Kezdve az Ön által elképzelt design színeivel, – több változatot is készítünk, hogy a kedvére valót megtalálja.

Ha kéri, segítünk az Ön cégére jellemző logó elkészítésében, megszerkesztjük a főoldali slideshow-t. Kialakítjuk termékei katalógusát, a fő- és alkategóriákkal. A webáruház készítés folyamán beépítjük a termék tulajdonságokat – szín, méret, kiszerelés stb. – segítünk képgaléria, fő- és almenü struktúra létrehozásában. Beépítjük az Ön által kért blokkokat, készítünk hozzá bannereket. Igyekszünk minden elképzelésének eleget tenni. Beállítjuk a szállítás és fizetésre vonatkozó szabályokat. A rendelést visszaigazoló emailbe minden Ön által kért információt beillesztünk.

A webáruházban kötelezően megjelenített Felhasználási és fizetési információk már adva vannak, csak cégére kell aktualizálni, a gyakori kérdésekkel együtt. Természetesen korlátlan tárhelyet biztosítunk portáljának és ez egyben azt jelenti, hogy annyi termék és kép tölthető fel amennyire igénye van. Ezen kívül biztosítunk önnek egy webmailes felületet, annyi email címmel amennyit kíván. Segítünk beállítani levelezését, Outlook, Thunderbird, gmail.com rendszerekbe, ha ezek valamelyikét is használja.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs