2013. november 07.
Milyen tulajdonságot keresnek a férfiak a nőkben?

Függetlenség: Bár a férfiak élvezik a védelmező szerepét, de ez korán sem jelenti azt, hogy olyan nő társaságára vágynának, aki életképtelen lenne nélkülük. Egy független nő, aki saját munkával, saját hobbival, barátokkal és önálló élettel rendelkezik sokkal izgalmasabb számukra. Ha tehát nem csak azért vagy vele, mert szükséged van a támogatására, hanem azért, mert szeretsz vele lenni, az sokkal hízelgőbb a számára.

Intelligencia: Az egyik leginkább téves sztereotípia, hogy a férfiak félnek az okos nőktől, hiszen egy egészséges, normális férfi esetében az nyilván butaság. Természetesen nem kell, hogy tíz diplomád legyen, elég ha van véleményed, nyitott vagy a beszélgetésekre és a tudásra. Ezen tulajdonságok birtokában máris előnnyel indulsz azokkal szemben, akiknek kihívást jelent a saját vélemény megformálása.

Humor: Nevetni persze mindenki szeret, de a pasik elmondhatatlanul hálásak azért, ha egy-egy kínos helyzetet, vagy váratlan szituációt humorral oldasz fel. Férfiak között ez már egy amúgy is bevett szokás, és nem is butaság. Természetesen nem lehet mindig mindenből viccet csinálni, de az élet sokkal könnyebb lesz veled, ha nem veszel mindent komolyan, ha mosolyt tudsz csalni az arcára.

Gondoskodás: Nem kell cipőfűzőt kötni, mindig tízórait csomagolni, de ettől még igaz, hogy a gondoskodásra való hajlam nagyon vonzó egy férfi szemében, csak épp mértékkel használd. Azt senki sem szereti, ha a másik fél rátelepszik, de ha egy megfázás idején pár apró gesztussal a tudtára adod, hogy számíthat rád, az biztosan könnyen el tudja mélyíti a kapcsolatot.

Ápoltság: A külső nem minden, de nem is elhanyagolható szempont. A veled született adottságoknál viszont a férfiakat jobban érdekli az, hogy mindebből mit hozol ki. Az ápoltság, avagy a jó megjelenés nagyon fontos, ezért egészséges keretek között legyél igényes, igen is adj a külsődre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs