2018. február 07.
Milyen kanapét válasszunk a nappalinkba?

Kerek, szögletes, klasszikus vagy modern, kartámlást? Kanapék sokasága várja kedves vásárlóinkat az ulogarnitura.net weboldalon. Mivel a kanapén nap, mint nap nagyon sok időt eltöltünk ezért fontos, hogy tényleg számunkra a legmegfelelőbb darabot vásároljuk meg.

[wp_ad_camp_1]

A kanapé kiválasztása fontos feladat. Első sorban meg kell határoznunk azt a méretet, mely számunkra a legideálisabb. Vegyük figyelembe, hogy több ember is elférjen rajta egyszerre, de a szobánkhoz mérten ne legyen túl nagy. Attól függően, hogy mekkora a nappalink el kell döntenünk, hogy mekkora helyet szentelünk a kanapénak. A magasabb beltérrel rendelkező szobák esetén nyugodtan válasszunk magasabb háttámlás kanapét, ha kicsi zárt térről van szó, akkor alacsonyabb modellt ajánljuk. Ha egy igazán modern darabot szeretnénk beszerezni, de mégis őrizze meg a sajátos egyszerűségét akkor a külső varrásokkal, különböző kárpitokkal lehet játszani.

Ne feledkezzünk meg a kanapé színéről sem. Fontos tényező, hogy jól kiegészítse a szobát. Színben egyezzen meg a többi szobai elemmel és a bútorokkal. Ha azt szeretné, hogy a kanapé legyen a szoba ékköve, akkor egy hangsúlyos, figyelemfelkeltő formájú és színű kanapét válasszon. Az, hogy szövet vagy bőr kanapét válaszunk soktól függ. Az időtálló, minden stílushoz jól passzoló bőrt válasszuk, akkor vele jár még a könnyű tisztíthatóság. Ám télen kellemetlenül hideg, nyáron pedig hozzá ragad a bőrünkhöz. A szövet sokkal komfortosabb, melegebb hatást kelt, mint a bőr. Télen meleg és nyáron sem tapad a bőrünkhöz. A szövet kanapék jó választásnak bizonyulnak. A velúr kanapék puha tapintást biztosítanak, és nagyon jól mutatnak. Viszont ha kisgyermekes család vagyunk, érdemes átfontolunk a döntésünket.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs