2018. február 15.
Miként zajlik egy autómentés?

Az autómentés folyamata többféleképpen is történhet, de a végcél mindig ugyanaz a közúti forgalomban való részvételre képtelen járművet elszállítani.

Autómentés szolgáltatásunk kiterjed Budapest és egész országos szintre, amely NON-STOP elérhető. Az autómentés budapesti központtal működik, az Önhöz legközelebbi pontról indítjuk el a segítséget, a minél rövidebb várakozási idő érdekében. A Kocsiguru autómentő vállalat több partnercéggel dolgozik együtt, így a vidéki autómentés vagy autószállítás esetén gyorsan és hatékonyan járhatunk el. Amennyiben külföldön kerül bajba, abban az esetben is hívhat bennünket. A Kocsiguru diszpécserei a nap 24 órájában elérhetőek. Budapesti autómentés esetén 15-tól 30 percet szokott igénybe venni a megérkezés a helyszínre, forgalomtól függően. A diszpécserek által fogadott hívást követően a mentőszolgálat 5 percen belül elhagyja a bázist. A munkatársaink nem csak az autómentéshez értenek, de az esetleges sérüléseket szenvedett utasokat is szakszerűen el tudják látni.

Mindig gyorsak, pontosak és kedvesek vagyunk az ügyfeleinkkel és megértéssel fordulunk az esetleg sérültek felé. Amiben tudunk, segítünk! A Kocsiguru kedvezményes árakkal dolgozik. A személyautó mentés eseten akár már 8.000 Ft-os alapdíjtól + 100 FT/km áron is elérhető. Kívánjuk, hogy ne legyen Törzsutasunk, de amennyiben többszöri mentés esetén találkozunk, kedvezményben részesítjük és nem élünk vissza a balszerencséjével. Kedvezményes árakkal dolgozunk, hiszen megértjük, hogy bajba kerülése már elég teher az Ön számára. Amennyiben minket választ garantáltan kedvező áron, profi elszállítást biztosítunk és szállítási garanciát is vállalunk. Elérhetőségünk: +3670 606 4250 telefonszámon vagy a +3670 606 5535 számon, amely NON-STOP elérhető.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs