2014. július 23.
Miért éri meg személyi kölcsönt igényelni?

A személyi kölcsön lehetőséget nyújt arra, hogy a váratlanul jött, nagyobb kiadások se okozzanak anyagi katasztrófát. Ugyanakkor nem csak a véletlenszerűen jelentkező költségeket fedezhetjük vele, de régóta dédelgetett álmaink valóra váltásához is igénybe vehetjük a rendelkezésre álló pénz kiegészítéseként.

[wp_ad_camp_1]

A túlnyomó többsége azoknak, akik személyi kölcsön igénylése mellett döntöttek, nem bánta meg, hogy a hitellehetőségeknek ezt a fajtáját választotta. Azon kevesek, akik mégis rosszul jártak vele, feltehetően nem mérték fel kellő körültekintéssel a lehetőségeket és nem a számukra legmegfelelőbb megoldást választották. A személyi kölcsön számos előnnyel rendelkezik, egyik legnagyobb pozitívuma, hogy bármire fordítható.

Az igénylő nem tartozik elszámolási kötelezettséggel, vagyis azt vásárolhat a kapott pénzből, amit csak szeretne. A kölcsönöknek létezik olyan formája is, melyet kifejezetten a hitelek törlesztésére lehet felvenni. A személyi kölcsön másik fontos előnye, hogy jövedelem alapú, azaz nem terhelik rá az ingatlanra. A kölcsön igényelhető összege 100 ezertől 6 millió forintig terjed, az igénylés feltétele a legalább minimálbér nagyságú jövedelem.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs