2013. december 14.
Mi van az országban?

A kérdés jogos, mi történik akkor, ha az ország egyik pontján, mondjuk, pont az Ön ingatlanában eldugul a lefolyó a fürdőszobában vagy konyhában? Számos újságban lehet találkozni gyorsszolgálati szakemberek hirdetéseivel. Tényleg annyi van belőlük kifejezetten a nyomtatott sajtóban.

Mi történik abban az esetben, ha országos szinten szeretne, olyan szakembert találni, aki maximum másfél óra alatt képes az otthonához érkezni és rendelkezik a megfelelő és professzionális eszközparkkal?

A professzionális eszközpark alapvető eszközei a magasnyomású víztisztító egység, melyben a magasnyomású víz egy forgófej végén távoznak. Az így keletkezett vízsugár eltávolítja a cső belső felületén keletkező szennyeződést és lerakódást.

A spirálos gépi technológia, hagyományos nevén a csőgörény megfelelő megoldás szinte minden dugulás esetén. Többféle tisztítófej csatlakoztatható hozzá, így nem számít sem a csőátmérő sem a dugulás fajtája.

Duguláselhárítás gyorsszolgálat

Duguláselhárítás gyorsszolgálat

Duguláselhárítás országosan: www.dugulaselharitas.co

Legyen szó az ország teljes területéről, a fent említett honlap megbízhatóan duguláselhárításra szakosodott mesterembert szolgáltat Önnek.

8 pontos garanciánk egyfajta biztosítékként szolgál Önnek:

Csakis kizárólag megbízható leinformálható szakemberekkel dolgozunk, nem kontárok fognak Önhöz érkezni, hanem megbízható mesteremberek.

Cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik!

48 órás garanciát vállalunk minden elvégzett munkára.

Bármikor hívhat minket, akár a hajnali órákban is.

Igyekszünk tisztaságot hagyni magunk után, fontos a higiénia!

Diszkrét megjelenésünk garantálja, hogy a szomszédok nem fognak kérdezősködni. Felirat nélküli autóval érkezünk.

Ne feledje, országosan a nap minden percében felhívhatja telefonos hibabejelentő számunkat és kérdés esetén bővebb tájékoztatást nyújtunk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs