2013. december 28.
Megoldás a dohányzás ellen? Igen!

Ha Ön nem nikotinfüggő, és nem szeretne lemondani a cigarettázás, füstölés élvezetéről, egyébként is a gyengébb cigarettákat kedveli és fontos a számára a környezetében élők egészsége is: a megoldás az elektromos cigaretta. Egy erős dohányosnak is érdemes kipróbálni, bár számára már erős kihívást jelenthet, mivel Magyarországon a nikotin tartamú liquidek árusítása tilos.

Igaz még így is meggondolandó, mert talán csökkentheti a hagyományos cigaretták napi adagját, ami ma már elég költségigényes. Ha sikerült kiválasztania az Ön számára legmegfelelőbb – akkumulátort, patront és liquideket – az úgynevezett e cigaretta készüléket nem kell lemondania a füstölgés nyújtotta élvezetről és a környezetében sem zavar senkit, tehát továbbra is hódolhat a cigarettázás szertartásának, bár kicsit másként.

Az e cigaretta „szívása” közben nem kerül a levegőbe káros égéstermék, és a tüdőnkbe se, mert nem füst, hanem gőz képződik és persze nikotin se. És például, ha átváltunk az elektromos cigarettára, már nem kell keresgélni egy dohányzásra kijelölt helyet és egy társaságban is „rágyújthatunk”, ha éppen ahhoz van kedvünk. Olyan helyen vásároljunk, ahol garanciát is vállalnak a készülékre, ne vegyünk piacon, mert valószínű, hogy nem lesz tartós. Mielőtt kiválasztjuk a számunkra jónak tűnő terméket, érdemes egy tapasztalt e cigis tanácsát kikérni, mert nem könnyű a számukra legmegfelelőbb liquid ízének illetve az aroma gőz arányának a megválasztása.

Már nagyon sok féle ízű, aromájú liquid kapható a piacon: a dohány aromáktól, a többféle gyümölcs ízű és a vanília, kávé, mogyoró aromákig. És a legfontosabb érv, ami az elektromos cigaretta mellett szól a hagyományossal szemben, hogy nemcsak a saját, de a környezete, a családja egészségét is megóvja a dohányzás káros hatásaitól.

Megoldás az elektromos cigaretta


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs