2018. november 01.
Medencefedés profi csapattal!

Nagyon sokan álmodoznak arról, hogy milyen jó is lenne egy medence a hátsó udvarban, ahol bármikor úszkálhatnánk, amikor kedvünk tartja. Manapság már semmi sem lehetetlen és elérhető áron lehet medence az udvarban.

[wp_ad_camp_1]

Medencefedés profi csapattal a lususmedencek.hu weboldalon. Hogyha úgy döntünk, hogy medencét csináltatunk, akkor első lépésként ki kell választanunk, hogy melyik lenne a legjobb. A luxusmedencek.hu weboldalon láthatjuk, hogy a cég a medence forgalmazás terén is a csúcstechnológiát célozta meg és a profizmus itt garantált. A 25 féle kerámia medence és a közel 50 féle hidromasszázs medence szerepel a cég kínálatában. Ha azt szeretnénk, hogy hosszú távon is védve legyen a medence, akkor nem árt lefedni. A medencefedés sem okoz gondot a cég csapatának ugyanis ezen a téren is több éves tapasztalattal rendelkeznek. A medencefedés használatával hónapokkal hosszabbodhat a medencék használata, nem beszélve a biztonságról és a szennyeződések elleni védelemről. Nagyon fontos ugyanis, hogy ha már egy nagyobb összeget fektetünk be a medence elkészítésébe, akkor vigyázzunk rá hosszú távon is.

Az eltolható fedéseket különféle formavilágban, méretben, magasságban és színben lehet megrendelni. Az egyik legnépszerűbb fedés az úgynevezett Rondo, ami tulajdonképpen egy kupola alakú masszázsmedencék lefedésére kifejlesztett terméktípus, amely kétféle méretben rendelhető meg. Emellett természetesen számos más medencefedés is megrendelhető innen. Ilyen például az onRoll medencefedés, aminek az a különlegessége, hogy sínpálya nélkül, a medence körül kialakított járófelületen szabadon gördíthetők, és ugyanúgy, mint a sípályás társaik, teleszkopikusan nyithatók és zárhatók. Kérdés esetén hívja a +36-20-333-22-77-es telefonszámot, vagy írjon emailt az office@simonpools.hu email címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs