2017. december 13.
Lucból készült minőségi fa gerenda

A Gyulyás- Fa Kft fatelepein csakis a legjobb minőségű fa gerendákat gyártja és forgalmazza. Fatelepük fűrészárúi építő minőségű faanyagok, melyeket lucból állítunk elő. Luc gerendáink a fa anyagának köszönhetően, rugalmasak, ennek köszönhetően kevésbé repednek és sérülnek, valamint szálirányban vágható, így hosszú fagerendákat tudunk előállítani üzemeinkben.

A fa gerenda az egyik legfontosabb építési fatermék, kiemelt szerepet játszik az épületek födémek tartószerkezetének tartófunkciójában. Fatelepünkön kapható fa gerenda méretek különbözőek lehetnek, 7,5 x (12 cm, 15 cm)  , 10 x (10 cm, 12 cm, 15 cm) , 12 x 15 cm, 15 x (15 cm, 20 cm), a vastagságnak megfelelően ügyelni kell a fagerendák közötti távolságra. Minél vastagabb a fagerenda keresztmetszete, annál nagyobb súlyt bír el, minél sűrűbben helyezzük építés során egymás mellé a fagerendákat, annál jobban oszlik el a súly.

A Fa gerenda készítésekor a fát gyaluljuk, csiszoljuk és megadott értékek alapján szárítókamráinkban a megfelelő nedvességtartalomig szárítjuk. A szárítás fontos, hiszen vizesen a gerenda sokkal nehezebb, kezelni száradásig nem lehet. Így az építkezéshez tökéletes fa gerendákat vásárolhat fatelepünkről. Amennyiben szállításra van szüksége, fejlett logisztikai rendszerünkkel ezt is megoldjuk. A szállítás összege a mennyiségtől és a szállítás távolságtól függ. Nagy mennyiségű fa gerendát akciósan szállítunk ki. Kérjen árajánlatot fatelepünk webshopjának árajánlatkérő rendszerén keresztül! Fatelepünkön a fa gerendákhoz szükséges eszközöket is vásárolhat. Fapácok csakis a legjobb minőségben, ecsetek és szögek, melyek szükségesen az építéshez.  Fa gerenda forgalmazása ás gyártása Üllő, Ecser, Maglód, Gyömrő, Budapest, Kiskunszentmárton, Szarvas, Szeged, Szolnok.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs