2018. május 09.
Laborvizsgálat a Laborexpress Kft.-nél

Legyen szó bármilyen betegségről, nagyon fontos, hogy kiderüljön, hogy pontosan melyek a betegséget kiváltó okok. Ilyenkor nagyon sok esetben szükség van a speciális laborvizsgálatokra, hogy pontosan meg lehessen határozni a kiváltó okokat.

Laborvizsgálat a Laborexpress Kft.-nél. Hazánkban jelenleg ez az egyetlen cég, ahol elérhetők a nyálból végzett hormonvizsgálatok. A vállalkozás létrejöttének célja, hogy olyan laborvizsgálatok is elérhetők legyenek hazánkban, amelyek csak a nyálból vett mintákból határozhatók meg. Az ösztrogéndominancia egy olyan betegség, amelynek számlájára nagyon sok súlyos tünet írható. Mivel a szervezet szabad szteroid hormonjai pontosan csak a nyálból határozhatók meg, ezért szükség van arra, hogy az ilyen típusú laborvizsgálatok is elérhetők legyenek hazánkban. Fontos, hogy a nők és férfiak egyaránt felismerjék az egyre fiatalabb korban jelentkező hormonális eredetű tüneteket és, hogy az egészségük védelmében megtegyék a megfelelő lépéseket.

A www.laborexpress.hu weboldalon a szolgáltatások menüpont alatt megtalálja az összes elérhető célirányos laborvizsgálat eredményét. A hormonokkal kapcsolatos laborvizsgálati csomagok megrendelhetők a webshopból is. Abban az esetben, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik vizsgálatot szeretné megrendelni, akkor mindenképp lépjen kapcsolatba az itt dolgozókkal. A mintavétel fájdalommentes, otthoni nyugodt körülmények között is elvégezhető. A weboldalon nagyon sok mindent megtudhat a laborvizsgálatokról, a hormonokról, a mintavételek menetéről stb. Hogyha bármilyen kérdése van a mintavétellel vagy a vizsgálatokkal kapcsolatosan, akkor forduljon az itt dolgozókhoz és hívja a +36 30 524 8867-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@laborex.hu email címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs