2013. július 17.
Kurkuma, avagy a valódi csodaszer rák ellen

A kurkuma már az ősi ájurvédikus indiai gyógyászatban több ezer éve használatos igazi csodaszer. Magyarországon egészen idáig mégis leginkább csak fűszerként alkalmazták a háztartásokban, de a kurkuma gyomorra ható, vértisztító, élénkítő és serkető hatása által egyre inkább kezd népszerűvé válni a hazai gyógyászatban is!

[wp_ad_camp_1]

A természetes, tiszta bio kurkuma por igazi gyulladásgátló, ugyanis képes megakadályozni a gyulladások kialakulásához vezető leukotrién termelést, továbbá serkenti a mellékvese által termelt kortizol képződését is. Használata javasolt ízületi gyulladás, reumás jellegű ízületi gyulladás és heveny fertőzés esetében is, sőt rendkívül pozitív hatást fejt ki a májra, mivel serkenti a májsejtek regenerálását. A kurkuma erős antioxidánsként is jó választás, leköti a szervezetben található szabadgyököket.

Ami miatt mégis nagyon is figyelemre méltó a bio kurkuma, az a rák elleni küzdelemben betöltött szerepe! A kurkuma megvédi a szervezetet rákkeltő anyagok káros hatásairól. Ezt laboratóriumi kísérletekkel hosszú sorával bizonyították. A többféle biológiai folyamat által, melyekre egyaránt kifejti hatását megakadályozza a rákos sejtek fejlődését, így nem csak véd, hanem a rák némely formáinak a leghatékonyabb ellenszere is.

Összegezve tehát a bio kurkuma hatását tudni kell, hogy DNS védő hatása, mindennél erősebb, hatóanyagai által növeli a többi rákvédő anyag hatékonyságát, méregtelenítő, gyulladásgátló, gátolja a leukémiát, a vastagbél sérüléseket, a májrák sejtsoros növekedését, a szájban levő daganatok kialakulását, továbbá a bőrdaganatok kifejlődését.

Ismerje meg Ön is a tökéletesen tiszta, vegyszermentes bio kurkuma hatását, előzze meg a betegségeket, éljen újra teljes, egészséges életet! Napi kétszeri fogyasztása által máris megtapasztalhatja erejét, ne hagyja hát ki ezt a lehetőséget, ha Önnek is fontos az egészsége!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs