2016. november 17.
Külső merevlemez választás

A számítógép, laptop tárhelye egy idő után megtelik, ezért a legtöbb személynek szüksége van külső merevlemezre. Azért is válasszák sokan a külső merevlemezt, mert előnyös áron vásárolható meg. Azonban vásárláskor figyelembe kell vegyen néhány szempontot, hogy ki tudja választani az önnek megfelelő merevlemezt.

A külső merevlemez több típusban vásárolható meg, melyek tulajdonságait jó, ha megismer használat előtt. A 2.5’’ külső merevlemeznek két előnye van, az egyik, hogy mérete kicsi, így könnyedén hordozható, a másik pedig, hogy a működéséhez nincs szükség külön áramforrásra, elég ha a gép USB portba dugja. A 3.5’’ külső merevlemezekhez tartozik egy külső tápegység, melyet használatkor a konnektorba kell dugnia, hogy 12V áramot termeljen. Ez a merevlemez 4TB kapacitással rendelkezik, ami jóval több, mint a kicsi esetében. Megkülönböztetünk még USB 2.0 és USB 3.0 külső merevlemezeket. Az USB 2.0 merevlemez nagy előnye, hogy szinte mindenfajta számítógéppel, laptoppal használhatja. Az USB 3.0 merevlemez adatátviteli sebessége sokkal gyorsabb az előzőhöz képest.

Próbáljon olyan külső merevlemezt választani melyek a következő tulajdonságokkal rendelkeznek: gyorsaság, nagy tárkapacitás, és alacsony zajszint. A merevlemezen bizonyára fontos dolgokat fog tárolni, és a legkevésbé se szeretné, ha azok meghibásodás miatt eltűnnének, ezért válasszon megbízható márkájú terméket. Keresse meg az önnek megfelelő külső merevlemezt a kulsomerevlemezek.hu weboldalon, és 20.000ft rendelés felett ingyen kiszállítjuk önnek a megrendelt terméket, de ha bármilyen kérdése merült fel, bátran írjon nekünk oldalunkon keresztül. Használjon tőlünk vásárolt külső merevlemezt, mivel minőségi, megbízható termékek!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs