2014. február 13.
Külföldre angol nyelvtudással

Egyre több diákban fogalmazódik meg az igény, hogy szeretne egy külföldi iskolában nemcsak nyelvet tanulni, hanem a tanulmányait is ott folytatni. Ennek sok esetben az angol nyelvtudás hiánya szab határt. Aki külföldre készül, annak majdnem teljes angol nyelvtudással kell rendelkeznie, hisz főleg a felsőoktatásban nincsenek arra tekintettel, ha valaki nem helybéli. Ennek érdekében érdemes olyan nyelviskolát választani, ahol nemcsak az alapokat tanítják meg, hanem olyan oktatást biztosítanak, mely a legjobb egyetemeken is használatos angolt tanítja.

A BeHappy Nyelviskola célkitűzése, hogy olyan használható nyelvtudással vértezze föl a náluk tanulókat, amivel bárhol a világon megállhatják a helyüket, legyen az külföldi tanulás vagy épp munkavállalás. Akárcsak a külföldi tanulás esetében, a határon túl vállalt munka elnyeréséhez is követelmény a kitűnő angol nyelvtudás. Annak érdekében, hogy biztos lehessen a nyelvtudásában, érdemes olyan iskolát választania, ahol nem csak a nyelvtanon van a hangsúly, hanem a beszéden is.

A www.behappynyelviskola.hu minden diákja számára angol anyanyelvű tanárral biztosítja a nyelv gyakorlását. Ezáltal nemcsak azt segíti elő, hogy a kiejtés legyen jó, hanem hogy a különböző helyzetekben is a megfelelő nyelvezetet használja. Nem mindegy ugyanis, hogy a barátunkkal beszélgetünk angolul, vagy egy nagyon komoly üzleti tárgyaláson veszünk részt.

Ha igény van rá, a külföldi tanuláshoz az alapokat is meg lehet tanulni angolul. Ez nagyon fontos lehet, hisz amennyiben olyan szakot választ a diák, nagyon nehéz rövid idő alatt kellően felkészülni. Ebben is nagy segítségre lehet a nyelviskola. Megpróbálnak szinte mindenben segíteni, akár nyelvtanulásról, akár munkahelyi angoltudásról legyen szó.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs