2017. szeptember 02.
Kocka hasat szeretne?

Az egészséges élethez sok minden hozzá tartozik, mint például a rendszeres mozgás. Sokan nagy figyelmet fordítanak arra, hogy szép és formás alakjuk legyen és ezt csakis rendszeres edzéssel, sportolással érhetik el. Ki ne szeretne izmos lábakat és kocka hasat?

A kockás has mindenki számára megvalósítható cél lehet. Természetesen ahogy minden más, úgy az, hogy szép kockás legyen a hasunk kemény munkát és odafigyelést igényel. Manapság egyre több az edzőterem és az különféle edzéstervek, de ami az egészben közös, hogy ahhoz hogy elérjük a kitűzött célunkat kitartónak kell lenni. De nem kell konditerembe járni ahhoz, hogy ugyanis vannak olyan programok, amelyeket otthon is elvégezhetők. Be kell tartani bizonyos szabályokat, ahhoz hogy egy adott kockahas programterv sikeres legyen. Az edzés mellett legtöbb esetben diétázni is kell. Ezek a diéták hatékonyak, erősek és változatos étrendet követnek. A Plank tartás, a kockahas gyakorlatok egyik alapja  és az egyik leghatékonyabb feladat és az elején nagyon nehéz.

A Plank pozicionál az alsó kar és a lábujj a talajon van és a test egyenesen, stabilan tartva. Az elején elég, hogyha tíz másodpercig maradunk ebben a pozícióban és folyamatosan kell növelni ezt az időt. Ennek természetesen több változata is van, amelyek nehezebbek és időbe telhet, amíg bevezetjük az edzésprogramunkba. A Plank az egyik legideálisabb hasizom gyakorlat, ami a hasizom csoportot teljesen megmozgatja és a támogatja a hátat és formálja a feneket.

Láthatjuk tehát, hogy nem feltétlenül kell konditerembe járnunk ahhoz, hogy szép formás alakunk, kockás hasunk legyen, ugyanis sok olyan gyakorlat van, amelyet mindenki elvégezhet otthon a nappaliban. Fontos tehát, hogy ha elkezdünk egy programot, akkor tartsuk be a szabályokat és vegyük komolyan a feladatot.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs