2017. október 29.
Kilenc fős mikrobusz bérlés

Kilenc fős duplaklímás mikrobuszainkhoz igény szerint akár sofőrt is igényelhet, ami sok esetben kapóra jöhet, hiszen ha hosszú útra indul, akkor elfáradhat a vezetésben is, ami például egy családi nyaralás esetében nem túl előnyös. Kisbuszaink mind igazán igényesek és jól felszereltek. Kínálatunkban bátran válogathat a Ford, a Volkswagen, illetve a Mercedes fiatal mikrobuszaink között.

[wp_ad_camp_1]

Kilenc fős mikrobusz bérlés elérhető a vanago.hu weboldalon, tehát ha nagy családdal rendelkezik és nyaralni menne, akkor bátran kibérelheti komfortos utastérrel rendelkező kisbuszainkat, amelyek kifogástalan állapotúak és jól felszereltek. A Volkswagen Transporter T6 mikrobusz dízel meghajtású, első és hátsó klímával is rendelkezik, ráadásul fűteni is lehet benne. A mikrobusz kézi váltós és ha sofőrrel együtt szeretné kibérelni, akkor erről kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól. A kisbuszok bérlése gyors, rugalmas és olcsó megoldást jelent, hiszen nincs mindenkinek kerete ahhoz, hogy fenntartson egy saját kisbuszt, így a bérléshez pedig alkalomadtán bátran fordulhat, amikor szüksége lenne egy mikrobuszra. Korszerű mikrobusz, komfortos utastér, tágas csomagtér és kényelmi berendezések várják.

Amennyiben kérdések merülnének fel a mikrobuszokkal kapcsolatban ezeket nyugodtan felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@vanago.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 20 9809 179 telefonszámot és csapatunk visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. Ha bővebb leírást szeretne olvasni a kilenc fős mikrobuszokról, vagy ha megtekintené ezek illusztrációit és árait, akkor erre is van lehetősége, csak kattintson weboldalunkat a vanago.hu-ra, hiszen itt megtalálhatja a kisbuszok leírásait és külön-külön is többet tudhat meg minden kisbuszról. Kilenc fős mikrobuszainkat akár több mint 30 napra is kibérelheti, viszont erről konzultálnia kell majd ügyfélszolgálatunkkal.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs