2017. március 09.
Készülj gyerekekkel a fesztiválszezonra!

Itt a tavasz, elindult a visszaszámlálás, hamarosan indul a fesztiválszezon. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján évről-évre egyre zsúfoltabb a fesztiválnaptár, és ekkorra talán már a bérletek, napijegyek is elfogytak több hazai rendezvényen. Mindenki a maga igényeihez mérten készül a különböző programokra, akár egy-egy koncert erejéig vagy több napos kikapcsolódás céljából.

Kisgyermekes szülőként azonban már nehezebben iktatható be naptárunkba az ilyen jellegű dínomdánom, de az egyéb családi, kulturális vagy motorok, autók kedvelői számára célirányos rendezvényekre való eljutás is gondot okoz. Nem csak alkalmazkodni nehéz, de felelősség teljes szülőként jogosan féltjük csemetéinket az erőteljes és számukra még különösen káros zajtól, zavaró tömegtől. Nem kell azonban lemondanunk kedvelt programjainkról, vagy kihagynunk a kiszemelt zenei koncertet, hiszen ma már minden szükséges felszerelés beszerezhető, hogy megóvjuk gyermekünket az ártalmas zajoktól.

A fülvédő tokok használata mára széles körben elterjedt és nagyon népszerű a kisgyermekes családok körében. A hallásvédő fültokok már újszülött kortól óvodás korig, széles választékban elérhetőek. A tépőzáras fejpánttal ellátott hallásvédő babáknak, míg az állítható fejpánttal gyártott hallásvédő gyerekeknek javasolt kialakítás. Emellett klassz és trendi, vidám színei és kényelmes használata miatt a gyermekek is szívesen viselik.

A gyermek hallásvédőkkel kapcsolatos bővebb információkról ITT olvashatsz tovább.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs