2015. január 03.
Keressünk pénzt a tőzsdén!

Egyre többen éreznek késztetést arra, hogy a bizonytalanná váló világban valamilyen biztos jövedelemforrást találjanak. Hogyan szerezzünk több jövedelmet? Egyre többen gondolják, hogy a tőzsde világa megfelelő tudás és tapasztalat esetén biztosíthatná számunkra a várt többlet jövedelmet, biztonságot.

De hogyan kezdjünk neki? Minden kezdet nehéz, főleg egy olyan területen, mint a tőzsde. A türelmetlenebbek elkezdik a tőzsdei kereskedést abban bízva, hogy majd a gyakorlatot megszerzik menet közben. Az még viszonylag szerencsés, aki demo számlán kezdi a tanulást, mert hamar rájön, hogy az alábbi bajok vannak azzal, amit csinál:

  • Nem ismeri megfelelően a választott internetes felületet.
  • Nem tudja, hogy mennyi tőkével kezdjen
  • Egyáltalán melyik termékkel kereskedjen a sok közül
  • Hogy lehet a veszteséget minimalizálni, nyereségesen kereskedni?
  • Azt hiszi a végén, hogy az egészhez csak szerencse kell
  • Mennyi időt kellene a tőzsdei kereskedésre szánni, ott kell állandóan ülni vagy lehet ezt másképpen is csinálni?

Aki kitartó, vagy eleve jól kezdi, az nem fog hozzá a kereskedéshez tőzsdetanfolyam nélkül. Kell tőzsdei tanfolyam a kezdetekhez! A siker záloga, ha egy jó minőségű tőzsdei tanfolyammal kezdünk, és ezt követi a kereskedés demo felületen, majd kis összeggel éles számlán. Amikor a választott stratégia és szabályrendszer már igazoltan jól működik, csak akkor szabad a tőkét megemelni, de ekkor sem mindegy, hogy hogyan! A legfontosabb dolgokat a konkrét kötések során – csak a tapasztalatok útján – nem lehet elsajátítani. Nem értjük, hogy miért nem működik a dolog és egy idő múlva abba hagyjuk, majd  megállapítjuk, hogy nekünk ez nem megy. Gyakran abban is biztosak vagyunk, hogy egyáltalán nem lehet ezt a tőzsdézést jól csinálni.

Ha a fentieket megfogadjuk, akkor hamar tudunk nyereséget termelni tőzsdézéssel.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs