2018. június 07.
Kellemes és nyugodt környezet, hosszú várakozás nélkül

Minden nő életében nagyon fontos a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis csak így tudjuk kiküszöbölni a váratlan meglepetéseket. Az évi egy vizsgálat a legtöbb esetben elegendő, ám egy bizonyos kor átlépte után már ajánlottak a féléves vizsgálatok.

Magán nőgyógyászati rendelő Debrecen nagy szeretettel várja minden kedves hölgy páciensét. A magánrendelőnkben kellemes és nyugodt környezetet biztosítunk, annak érdekében, hogy az amúgy is kellemetlen szituációt valamilyen szinten jobbá tegyük. Az állami rendelőkben legtöbb esetben túlzsúfolt rendelők és hosszú várakozási időkre számíthatunk, ám amennyiben ezt szeretné elkerülni, akkor válasszon minket. Előre egyeztette időpontok alapján teljes kiküszöböljük, a hosszú várakozási időt, attól függetlenül, hogy mindenkire elegendő időt szentelünk. Nálunk a rendelés nem egy futószalag, nem rohanunk egy páciensre minimum 15 percet szánunk. Minden feltett kérdésre, őszintén, teljeskörűen igyekszem válaszolni, mellőzve a latin orvosi kifejezéseket, hogy a minél jobban érthető legyen.

Legyen szó általános nőgyógyászati vizsgálatokról, terhesgondozásról, tini tanácsadásról vagy éppen változókori panaszokról, állok rendelkezésre. Amennyiben megtisztel a bizalmával ígérem, hogy a legjobb tudásomhoz mérten igyekszem segíteni, és megnyugodva, illetve mosolyogva fog távozni. Célom, hogy segítsek, amennyiben egy helyzet úgy igényli még a rendelési időt is kibővítsük. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, illetve az elérhetőségink érdeklik, akkor kattintson a www.mamadoki.hu weboldalára. Amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, azt megteheti online vagy akár telefonon is. Várjuk jelentkezést, forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs