2018. augusztus 11.
Kattintson ide a további infóért, ahol mindent megtudhat

Amennyiben városfejlesztésről, vagy területfejlesztésről van szó, akkor keresse a legjobbakat, vagyis a Városfejlesztés Zrt.-t, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Kattintson ide a további infóért, ahol minden megtudhat a működési elvünkről és a filozófiákról. A Városfejlesztési Zrt. a már hosszas évek alatt külföldön és itthon összegyűjtött szakmai tapasztalatait kamatoztatja. Ahhoz, hogy egy integrált település stratégia létrejöjjön szükség lesz egy orientált stratégia tervezésére, bevezetésének szakmai megalapozására, módszertani kidolgozásra, és a megvalósítási eszközök kialakítására és azok megismerésére. A cégünk az elmúlt 20 év során részt vett a Főváros kerületeinek a fejlesztésében, Magyarország megye jogú városai, magyarországi illetve külföldi kis és közép városok megyeszékhelyek járásszékhelyek fejlesztésében is. Ezekben a munkálatokban megtalálhatjuk a városfejlesztési stratégiákat, az integrált városfejlesztési stratégiákat és az integrált városfejlesztési stratégiákat is egyaránt.

Egy integrált területfejlesztési stratégia elkészítése és az integrált városfejlesztési stratégia kidolgozása során az önkormányzatok általában 7-8 év távlatában vetítik előre települések városfejlesztési tevékenységeit. A referenciáink között megtalálja Zalaegerszeg és Mosonmagyaróvár integrált városfejlesztésit is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden további információt megtudhat, illetve elérhetőek vagyunk még e-mail-ben és telefonon. Az elérhetőségeink a +36 20 941 1234-es telefonszámon, illetve az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs