2019. november 07.
Kanári-szigetekről bővebben

Mit érdemes tudni azoknak, akik a Kanári-szigetekre készülnek utazni? Megfelelő az egészségügyi helyzet? Egyik szigetről át lehet látogatni a másikra vagy körülményes? Csak a helyi konyha ételeit lehet megkóstolni vagy más ételeket is? Ezekre és még sok más kérdésre keressük a választ az alábbiakban!

[wp_ad_camp_1]

Kanári-szigetek egy olyan hely, ahova legalább egyszer az életben érdemes mindenkinek ellátogatni. A Kanári-szigetek összesen hét szigetből áll, melyek attól függetlenül, hogy egy szigetcsoportot alkotnak, eléggé különböznek egymástól, de úgy is fogalmazhatunk, hogy egyediek. Mindnek megvan a maga szépsége, előnye, hátránya a többivel szemben. A két legnépszerűbb sziget, melyet minden évben turisták milliói keresnek fel, Gran Canaria és Tenerife. Rengeteg felfedeznivaló és program lehetőség van ezeken a szigeteken, ahogy a többin is. Azonban, ha szeretnénk más szigetekre is ellátogatni, akkor is könnyű dolgunk van. A közlekedés szerencsére kiváló a szigetek közt. Mind a hét sziget rendelkezik repülőtérre és összesen 41 kikötővel.

A Kanári-szigetek európai szintű egészségüggyel rendelkezik, azt azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem javasolt a csapvíz fogyasztása. Fogmosásra ellenben tökéletesen alkalmas. A Kanári-szigeteken rengeteg étterem található, különféle nemzetek konyháit is ideértve, így mindenki megtalálhatja az ízlelőbimbói számára megfelelőt. Ezek az éttermeknek az európai átlagtól összességében nem különböznek. Az időjárás alapvetően napos, télen sem csökken a hőmérséklet 18 Celsius fok alá. Ha szívesen elutazna a Kanári-szigetekre, akkor látogasson el az invia.hu weboldalra és tekintse meg az utazási ajánlatokat! Biztosan rátalál ezek közül az Ön számára legtökéletesebbre!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs