2014. október 05.
Jobozz, avagy a diákmunkák nálunk várnak!

Ahhoz, hogy a diákévek alatt ne kelljen folyamatosan spórolni, hogy ne jelentsen különösebb problémát egy új könyv megvásárlása, a vizsgák bejelentése, esetleg egy kemény hét után egy jó kis sörözés a haverokkal, néha egy mozi, vagy egy kis kikapcsolódás a városban a sok tanulást után, kell a pénz. A szülők számára általában már a szükséges dolgok megvásárlása is elég nagy terhet jelent, a zsebpénz már olyan plusz, amit nehéz kiszorítani. A diákmunka viszont remek lehetőséget kínál!

Honlapunkon, a Jobozz.hu portálon, egyetlen helyen megtalálhatod az összes valamire való diákmunkát. Mivel minden munkát rendszereztünk, így gyorsan rálelhetsz arra, amelyik számodra igazán szimpatikus. Épp csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a várost ahol tanulsz, ahol élsz, illetve ahol dolgozni szeretnél, és ezek után máris kapsz egy listát az ott elérhető diákmunkákról. Amint sikerült kiválasztani a számodra megfelelőt, a megadott e-mail címre már csak el kell küldened az önéletrajzod és hamarosan munkába állhatsz.

A Jobozz diákmunkák által végre rendszeres plusz jövedelemre tehetsz szert, ami nagyon sokat tud segíteni, ami által egy kicsit szabadabban tudsz élni. Persze a sok tanulás, a folyamatos vizsgára való felkészülés mellett nem egyszerű még a munkában is helyt állni. A diákmunkák viszont minimális aktivitást kérnek, sőt nem is kell teljes munkaidőben dolgozni, tehát még a tanulás mellé is be lehető őket illeszteni. Amikor a hónap végén megjön a fizetés, az kárpótolni fog a hajtásért, azért az időért, amit munkával töltöttél el ahelyett, hogy valahol lazultál volna.

A Jobozz – Diákmunka Neked is kitűnő lehetőséget kínál, avagy ha munkába akarsz állni, ha a tanulás mellett szívesen elvállalnál valamilyen egyszerűbb munkát, hogy könnyebben téríthesd meg a költségeket, melyekkel az iskola jár, akkor várunk holnapunkon!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs