2014. december 21.
Jelentkezz jól fizető konyhai kisegítő munkára!

Sajnos nem egyszerű munkát találni. Ha van egy jó munkahelyed, ami egyelőre nem jól fizet, esetleg még tanulsz, de jó lenne kiegészíteni a zsebpénzt, akkor az alkalmi munka az, ami sokat segíthet. Nem mindegy persze, hogy milyen lehetőség mellett teszed le a voksod. A Kölcsönpincér csapata jelenleg konyhai kisegítőket kölcsönöz alkalmi munkára Budapest színvonalas szállodáiba, és éttermeibe. Ha érdekel ez a remek megoldás, csak jelentkezned kell önéletrajzod elküldésével!

A jól fizető kisegítő munka Budapest városában nagyszerű tanulási lehetőség is egyben, ugyanis príma alkalmat ad a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és egyben a konyhai feladatok, a különféle háttérmunkák elsajátítására is. Mivel partnereink, akik számára szükség esetén biztosítjuk a kellő számú munkaerőt négy, illetve öt csillagos budapesti szállodák, első osztályú éttermek, így igényes környezetben lesz lehetőséged megmutatni, hogy mit tudsz, majd az idő előre haladtával előbbre jutni.

A konyhai kisegítő munkája alaposan kitakarítani a konyhát, segédkezni a konyhai munkákban, mosogatni a fehér vagy a fekete mosogatóban. Az aktuális hely jellegétől függően a szakács utasításait kell követni. A kisegítő emellett segít az előkészítésben, esetleg közreműködik az ételek tálalásában is, ami által lehetőség van tanulásra és szakmai előlépésre. Ha már belejöttél a munkába és szereted is amit csinálsz, később a Crew Agency által hatalmas luxus óceánjáró hajókon is kaphatsz állást.

A Kölcsönpincér csak pár elvárást támaszt, mint a tapasztalat, a vendégközpontú gondolkodás, a rugalmasság és a motiváció. Ha ezeknek eleget tudsz tenni, akkor Te magad lehetsz saját beosztásod ura, avagy adott a rugalmasság, tapasztalat szerzés által előbbre léphetsz, jó fizetésre tehetsz szert, és még karriert is építhetsz!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs