2014. június 20.
Ismerd meg a diétát, melyben semmi sem tilos!

A legújabb diéta őrület nem különféle drasztikus szabályokkal éri el a gyors súlyvesztést, ehelyett tudatos életmódváltással váltja ki a kiegyensúlyozott és persze a végleges fogyást. Az ily módon történő súlyvesztés nem veszélyezteti az egészséget, sőt fedezi a szükséges vitaminokat is.

[wp_ad_camp_1]

A diétáról tudni kell, hogy három fázisból áll. Az első két fázis az életmódváltó, méregtelenítő szakasz. A harmadik fázistól viszont már semmi sem tilos, avagy mindent lehet enni, csak mértékkel, illetve bizonyos élelmiszereket jobb helyettesíteni egyeseket. Nem kell, hogy lelkiismeret furdalásunk legyen, ha egyszer-egyszer elcsábulunk. Ha a mindennapokban egészségesen étkezünk és persze eleget mozgunk, akkor a szervezetünknek ezt meg is fogja hálálni.

A fogyás első szakasza a diéta első, két hetes méregtelenítő fázisát jelenti, amit a legnehezebb betartani. Erőt adhat, ha ráállsz a mérlegre, mivel ezen periódus alatt fogod a leggyorsabban veszíteni a kilókat. Az étrend ebben az esetben szinte kizárólag grillezett és sovány húsokból áll, valamint rostban gazdag zöldségekből.

A második fázisban már fogyaszthatsz teljes kiőrlésű gabonákat, illetve gyümölcsöket is. A lényeg az, hogy a szénhidrát csak élelmiszerből érkezzen, amiben rost is van. A második szakaszt már sokkal könnyebb betartani, ugyanis az első szakaszban engedélyezett ételek mellett a teljes kiőrlésű gabonák és a gyümölcsök már minden igényt kielégítenek. Ezt a szakaszt addig tart, amíg el nem éred a kívánt testsúlyt.

A harmadik fázisban válik a diéta életmóddá. Itt már semmi sem tilos, de arra kell figyelned, hogy a telített zsírsavak helyett inkább telítetleneket fogyassz, és a szénhidráthoz is értékes összetevőkkel együtt vidd be a szervezetedbe, ne cukor formájában. Fontos tehát, hogy a kenyeret, az alkoholt, a cukrot, és a zsíros húsokat folyamatosan kerüld.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs