2018. szeptember 01.
Ipari varrógépek nagy választéka

Kis, közép és nagy vállalkozások számára kínálunk széles választékban ipari varrógépeket, melyek között megtalálja a különböző márkákat és modelleket is, melyek közül kedvére válogathat.

[wp_ad_camp_1]

Ipari varrógépek széles kínálatával várjuk a honlapunkra látogatva, melyet a tekin-grup.com oldalára kattintva. talál. A kínálatunkban megtalálja a régi és új ipari varrógépeket is, az igényeihez mérten. A legnagyobb márkákat forgalmazzuk már hosszú évek óta, melyekre mind hosszas garanciát kínálunk. Olyan márkák kiváló minőségű termékeit kínáljuk, mint Tekin, Bruce, Dürkopp Adler, Pfaff, Juki, AMF RECCE, MAIER-UNITAS, A-S-S AUTOMATED. A Bruce overlock varrógépek kiemelkedő minőséget hordoznak magukban. Melynek a nyomótalp magassága standard méretű, vagyis 6 mm, a működési területe viszont 27 mm-re növekedett az előzőhöz képest. Ezzel az erőséggel a vastagabb anyagoknál is gyönyörű öltéseket érhet el. Továbbá könnyedén állítható a szálfeszesség a gyönyörű öltések érdekében. Ráadásul LED világítással is ellátott, így ez által jobban látható a munka felület és a fárasztó szemek is segít.

Ráadásul nagyon könnyen telepíthető, integrált varrógépről beszélhetünk.  Ugyanennek a márkának az interlock varrógépe, 5 szálas, lapos ipari fedőzőgép. Több funkcióval ellátott, így több fajtáját is használhatjuk, mint pl. 5 szálas díszfedezőként vagy éppen 3 szálas fedezőként, illetve keskeny vagy széles tűtávval. Ráadásul még 2 tűvel is alkalmazható a díszvarratok elkészítéshez.  Ezzel az interlock varrógéppel tökéletes szálhosszú rendszer alakítható ki, amely stabil varrást eredményez. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden további információt megtalál a további termékeikkel kapcsolatban.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs