2013. augusztus 15.

Ha keresi azt a légkondicionáló berendezést, ami minden elvárásának maximálisan eleget tesz, akkor a sokfajta készülék közül még mindig az inverteres klíma ígéri a lehető legtökéletesebb választást számos pozitív tulajdonsága által! Ne érje be gyenge minőséggel, ha kiválót is választhat korrekt áron. Az inverteres klíma készülék kihasználtsága egész éven át adott, hiszen amíg nyáron lehűti otthonát, addig a hidegebb téli napokon azt felfűti.

Inverteres klíma

Inverteres klíma

A vállalatunk által kínált ultra modern inverteres klíma berendezések igazán nagy kényelmet ígérnek, hiszen egyszerű a használatuk, könnyedén kezelhetőek a távirányító segítségével, emellett energiatakarékosak és még a régebbi elektromos hálózat mellett is tökéletesen működnek. Mivel alacsony az áramfogyasztásuk, nem terhelik az elektromos hálózatot. A klasszikus klímákkal szemben az inverteres klíma működése nem azon alapszik, hogy időnként kikapcsol, utána bekapcsol az elvárt hőmérséklet biztosítására, hanem állandó, alig észlelhető emeléssel és csökkentéssel tartja a kívánt hőmérsékletet.

Kazettás mennyezeti inverteres klíma

Kazettás mennyezeti inverteres klíma

Érdemes megjegyezni, hogy az inverteres klíma a legkorszerűbb technológián alapuló működési elve által az üzemeltetési költségek akár negyven százalékos csökkentése is elérhető! Szinte teljesen mindegy, hogy a megvásárolt készüléket a lakás mely helységébe szerelteti. Mivel az inverters klíma hihetetlenül csendes és valóban alig hallható a működése, nem zavarja a pihenést, a nyugalmat. Ha nem bír aludni a forró nyári éjszakákon, ne habozzon egy pillanatig sem! Hívja a klíma szakértőket! Minőségi Fisher és Fujitsu inverteres berendezéseinkben nem fog csalódni. Kérésére helyszíni felmérést végzünk és az Ön igényeit és az épület adottságait figyelembe véve ajánljuk, a legjobb inverteres klíma berendezést.

Fisher inverteres klíma full extra alap áron

Fisher inverteres klíma full extra alap áron

A Fujitsu és a Fisher inverteres klíma olyan korszerű technikával ellátott hűtő és fűtő berendezések, melyek az esetleges áramkimaradást követően automatikusan újraindulnak, a legutóbbi beállításokkal. Korszerű légszűrő rendszereik garantáltan tiszta és egészséges levegőt biztosítanak. Allergiásoknak különösen ajánlott, mivel a levegőben lévő pollenek nagy részét is kiszűrik. Így az inverteres klíma technológia a felhasználók számára a teljes kényelmet és egészséges környezetet nyújt.

Padlóra állítható inverteres klíma

Padlóra állítható inverteres klíma

Amennyiben tehát Ön is szeretne végre klímát otthonába, esetleg irodájába, akkor mindenképp érdemes megfontolnia az inverteres klímát. Számos olyan előnnyel rendelkezik, ami miatt tökéletes választást kínál! Cégünk, az Alarm & Automatic System Kft színvonalas választékkal, minőségi inverteres klíma rendszerekkel várja, melyeket bemutatótermünkben működés közben is megtekinthet és ki is próbálhat!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs