2018. augusztus 09.
Időjárás figyelés az egészségünk érdekében

Pár éve már szemtanúi lehettünk annak, hogy az időjárás teljesen felborult. A tavasz és az ősz teljesen megszűntek, helyettük forró nyarak és zimankós telekre számíthatunk.

[wp_ad_camp_1]

Időjárás nagyban befolyásolhatja az egészségünket, főként az idősebbek reagálnak rá érzékenyen. Manapság egyre jobban jellemző, hogy hőségriadókat adnak ki és meleg rekordok dőlnek meg. Olyan helyeken szenvednek a hőségtől, ahol évekkel ezelőtt nem tudták, hogy mi az a nyár. Ez az időjárás egyedül a nyaralóknak kedvez, hiszen ezt a hőséget csak a vízparton lehet elviselni. Európában vannak olyan helyek ahol az idén 45 fokot is mértek. Horvátországban már reggeli órákban is 30 fok van, míg Németországban 39 fok és Spanyolországban 45 fokot is mértek. Minderre nagyban befolyással van a környezetszennyezés és a globális felmelegedés is egyaránt. A levegőben megnövekedett légköri szén-dioxid mennyisége nagyban megnövekedett. A tengerszintek mára már kb. 7,2 centiméterrel magasabb, mint amit 1993-ban mértek. Az elmúlt évek Európa számára számtalan emlékezetes időjárást hoztak.

Amennyiben a közeljövőben nem szeretné, ha váratlanul érné egy vihar vagy egy hirtelen felmelegedés, akkor kattintson a honlapunkra ahol mindig napra kész információkat talál. A hazipatika.com oldalán mindig pontos előre jelzést talál az időjárásról. Továbbá a frontra érzékenyek figyelmébe különösen ajánljuk, hiszen még arra is felhívjuk a figyelmét. Megtekintheti a vártható legalacsonyabb és legmagasabb időjárást, illetve az UV sugárzás erősségét és a szél áramlását is egyaránt. Ezekben a nagy kánikulában kerülje a délutáni napon tartózkodást, illetve jellemző lehet a fejfájás és a fáradékonyság. Forduljon hozzánk bizalommal, és mindig friss hírekkel látjuk el.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs