2017. szeptember 21.
http://www.lifestyleshop.hu – Rieker cipők jó áron

A Rieker cipőkre még soha senki nem panaszkodott, ami nem is csoda, hiszen végtelenül kényelmesek, minőségi bőrből készültek, ezért strapabíróak és hosszantartóak is, mindemellett természetesen divatos és modern vonalakkal rendelkeznek. A Rieker cipők között nők és férfiak is egyaránt találhatnak maguknak megfelelő lábbelit, ráadásul a Rieker táskák között is lehet válogatni.

A http://www.lifestyleshop.hu – rieker készlet igen széles és tele van akciós, kedvezményes árú cipőkkel és táskákkal ezért megéri benézni hozzánk még ma, hogy biztosan ne maradjon le a legjobb ajánlatokról. A rieker bőr férfi fekete félcipő egy elegánsabb, zártabb darab ami fűzős felső résszel rendelkezik. A cipő bőrből készült és két centiméteres sarka van, belül pedig antistress betéttel rendelkezik. A betét miatt a cipő belseje mindig puha és rugalmas, tehát ez a cipő egy igen kényelmes viselet lehet az utcán, a munkában, illetve elegánsabb események alkalmával is. Ez a rieker cipő egy könnyed anyagból készült, így a viselete megkönnyítheti minden férfi életét és a járás is könnyed lesz még akkor is, ha már nagyon fáradt.

Ha szeretne még többe tudni a kedvező árú Rieker cipőkről mindenképpen látogassa fel a lifestyleshop.hu weboldalt és itt megtalálhatja a cipők illusztrációit, illetve árait is. Rendeljen tőlünk 20.000 ft értékben Rieker cipőt és mi teljesen elengedjük majd önnek a kiszállítási költségeket. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Rieker cipőkről nincs más teendő mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelszolgalat@lifestyleshop.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 483 1395 telefonszámot és mi igyekszünk mindenkinek mihamarabb  válaszolni. Ha minőségi lábbelire vágyik akkor válassza a Rieker cipőket és nem fogja megbánni választását.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs