2018. június 21.
Honnan ered a horoszkóp?

Az asztrológiát az emberek már több évszázada tanulmányozzák, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egyik legősibb tudomány. A mai ismert minden ősi civilizáció számára fontos szerepe volt.

[wp_ad_camp_1]

Napi horoszkóp olvasható a www.napi-horoszkop.hu honlapjára kattintva, ahol mindig naprakész információkkal várjuk. Amennyiben Ön is hisz a szerencséjében, akkor térjen be hozzánk naponta és olvassa el az az napi horoszkópját, hogy felkészülhessen a legváratlanabb eseményekre is. Az asztrológia görög eredetű szó, és csillagtudományt jelent. Mára már több generáción keresztül megfigyelték és tanulmányozták az égitesteket, melyeknek összefüggése van az emberek jellemére. Illetve nem csak egyénekre vannak befolyással, hanem a táradalomban végbemenő történésekre is. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk a horoszkóp eredetét több ezer évet kellene visszautaznunk a múltba. Egyes kutatások szerint akár tízezer évről korábbról is találhatunk nyomokat, melyek a horoszkóp formáira utalhatnak.

Egyes történem tudósok szerint a paleolit korban találhatunk olyan rajzokat, melyeken a Hold ciklikus ábrázolását láthatjuk. Természetesen ez még nem horoszkóp volt, de már annak az ősének nevezhetjük. Ezek a paleolit leletek viszont több mint 25000 évesek. Ám a múlttól függetlenül kétségtelen, hogy a horoszkóp a napjainkban éli fénykorát. Szinte megszámlálhatatlan formában találkozhatunk vele, mint pl. napi, heti, havi, szerelem, kínai, kelta, maja, indiai, baba horoszkóp stb. A horoszkóp elejében azt a funkciót töltötte be, hogy megjósolják a háborúk végkimenetelét, de később az emberek a saját sorsuk alakulását kezdték vizsgálgatni. További információkért kattintson a honlapunkra, ahova érdemes naponta ellátogatni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs