2015. október 05.
Hogyan válasszunk női táskát?

A nők imádnak öltözködni és imádnak azzal foglalkozni, hogy megkeressék a számukra tökéletes kiegészítőket. Mégis azt láthatjuk, hogy a női táska kiválasztása sok esetben nehézséget okoz számukra.

Más-más alkalom más típusú női táskát követel meg – mondja a Trend Maker szakértője. Ez szerencsére a hölgyeknek nem okoz gondot, hiszen mindannyiuk rendelkezik megfelelő választékkal, bár a „megfelelő” szó sok esetben túlzottan is jóindulatú. A szakértő véleménye szerint a hölgyek sokszor hibába esnek, amikor lemondanak az olcsóbb, de igényes darabokról a drága, de sokszor ízléstelen táskák kedvéért. A női táskák tipikusan azt a területét képezik a divatnak, ahol az ár nem feltétlenül jelent összefüggést a minőséggel és a jó ízléssel.

Mindenesetre kijelenthető, hogy egy nő számára elengedhetetlenül szükséges néhány táska. Más-más stílusú táskára van szüksége, ha dolgozni megy, ha egy estélyre hivatalos vagy ha épp kiruccanna egy laza csajos programra.

A táskák vizuális hatással is rendelkeznek, azaz optikai csalódást okoznak; A nagy táska kisebbé tesz, így az alacsony hölgyek számára érdemes elkerülni a nagyméretű női táskák használatát. Már vásárlás közben ellenőrizzük a „méretünket”; ha a vállunkra akasztva úgy érezzük, túl nagy a táska hozzánk, akkor mondjunk le róla, még ha tetszik is az adott darab stílusa.

A táska kiválasztásánál törekedjünk arra, hogy a táska egyedivé tegyen. Ha nem kézzel gyártott egyedi darabot választunk, akkor nem tudjuk elkerülni, hogy más is ugyanolyan darabbal rendelkezzen, de ettől függetlenül a megjelenésünk lehet egyedi. Válasszunk olyat, ami igazán illik a stílusunkhoz és ami kellőképpen tükrözi az egyéniségünket. Egy hibás választás sajnos megbosszulja magát; ha nem jól választunk, a táskát nem fogjuk szeretni és hamar mellőzni fogjuk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs