2017. december 10.
Hogyan porszívózzunk csendesen?

A legtöbb anyuka, akkor szereti elvégezni a házimunkát, még a gyerek alszik, ez lehet délután vagy este, ilyenkor jut hozzá a legtöbb dologhoz. A házimunkák sokszor zajokkal járnak, mint például a porszívózás, ami nemcsak egy alvó gyereket zavarhat, de a szomszédokat, illetve a fotelban szunyókáló cicust is megijesztheti.

Mivel a technológia állandóan fejlődik, mindig olyan újításokat dobnak piacra, melyek megkönnyítik életünket, ezért kifejlesztették a legújabb, ultracsendes porszívót. Sokan úgy tartják, hogy egy porszívó csak akkor lehet a leghatékonyabb, ha hangosabban dolgozik, ez manapság már egyáltalán nincs így. Az Electrolux minden igényt előtérbe helyezve, kifejlesztette az UltraSilence ZEN típusú porszívót, ami csupán 58decibel zajszintjével, szinte alig észrevehető működés közben, miközben képes a maximális teljesítményre, minden apró porszemet hatékonyan felszippant a padlóról. Ezzel a minimális zajszinttel a világ legcsendesebb porszívójának számít.

Az Electrolux UltraSilencer ZEN négy modellváltozatokban vásárolható meg, mindenki a saját, illetve lakásának megfelelően választhat a műszaki kereskedések polcairól. Az egyik a ZUSGREEN58, ami fekete színű és 55%-ban újrahasznosított műanyagból állítottak elő. A ZUSANIMA58 fehér színben kapható, amit a kisállattartók számára készült kiegészítőkkel láttak el, a még hatékonyabb takarításhoz. Ezenkívül még elérhető a barna ZUSALLFL58, amit bármilyen típusú padlóhoz használhatunk, illetve van még a kék ZUSALLER58, mely egy antiallergén porzsákkal ellátott modell. Bár egy ilyen szuperkészülék vásárlása során, azt gondolnánk, hogy magas összegeket kell a kasszánál hagyni, ennél a különleges porszívónál mégse nincs így. Megfizethető áron, mindenki hozzájuthat, és már szinte minden műszaki kereskedésben elérhető hazánkban is. Vásárlásával egy új szintre emelhetjük az otthoni takarítást, és már a bosszantó porszívózással járó zajokról örökre megfeledkezhetünk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs