2018. október 01.
Hibás légkondi esetén milyen klímaszerelés árakkal kell számolnom?

A klimaszakáruházban elérhető a klímaszerelési szolgáltatás is. A szakáruház szerződött partnere az áruházban vásárolható klímák esetén természetesen vállalja a szerelési munkálatokat is. A telepítés valamint a felmérést már előre érdemes megrendelni, hiszen a garancia miatt kiemelt fontosságú, hogy szakember végezze el a munkálatokat. Az NKVH-nál is regisztrált cég a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkezik, így biztosan nem érhet senkit meglepetés. A jól képzett klímaszerelőkből álló csapat rövid határidővel tudja vállalni a klímák szerelésével, beüzemelésével járó feladatokat.

Ide kattintva megnézheti, hogy milyen áron tudja megjavíttatni meghibásodott légkondiját, de a standard klímaszerelés ára 50 000 Ft+ÁFA. Ez az ár már magában foglalja, a klímaszereléshez szükséges anyagokat és a munkadíjat is. Az anyagok mellett a következőket is tartalmazza a csomagár: elektromos vezetékek, 3 méter réz csővezeték, tartókonzol és kábelcsatorna. Ez az ár kizárólag a klimaszakáruházban vásárlók részére érhető el. A csomagban foglaltatok túli bármely anyag vagy szolgáltatás díja a csomagáron felül fizetendő. Az időpontegyeztetés miatt a szakáruház partnere 1 munkanapon belül felkeresi az ügyfeleket, hogy időpontot egyeztessenek. Maga a telepítés az egyeztetés utáni 10 munkanapon belül megvalósul. Természetesen, ha az ügyfélnek nem megfelelő az időpont, akkor 10 munkanapon túl is állnak szíves rendelkezésére. Telepítésre minden esetben munkaidőn belül kerülhet sor, hiszen a munkaidőn túli telepítések a hétvégi telepítések árával megegyező, amely a csomagon felül fizetendő.

A standard klímaszerelésnél tartalmazza a falátütést, amennyiben téglafalról van szó. A belső és természetesen a külső egység beszerelésének költségét, de maximum 3 méteres hűtött vonalon belül. A konzolok szakszerű rögzítését. A konzolokat a külső falra is kihelyezik, ha nem szükséges állványozást igénybe venni, hiszen ez a szolgáltatás csak többletköltség megfizetése esetén áll az ügyfelek rendelkezésére. Az ügyfelek kérése alapján a kültéri egységet a megfelelő helyre szerelik be. A csővezeték hossza maximum 3 méter, így ezen felül szintén többletköltséggel járnak a további munkálatok. A teljes berendezést a helyszínen telepítik és az alapvető funkciókat is beállítják a készüléken a szakemberek. 12 hónap garancia jár a munkálatok elvégzésére.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs