2017. november 02.
Helyek, ahol tökéletes lehet a Szilveszter

Néhány hét múlva már köszöntenünk kell az új évet, és általában ehhez ezt az eseményt mindenki a maga kedve szerint szokta megünnepelni. Ha nagy buli helyett, inkább párjával, vagy közeli barátaival szeretne ünnepelni, akkor tökéletes döntés, ha elutazik egy másik országba, hiszen ez megadja az ünnep varázsát. Érdemes időben lefoglalni a szállást, mivel ilyenkor telt-ház van a szállodákban.

[wp_ad_camp_1]

A Szlovákiában található Zdiar településre ajánlott ellátogatni, ha egy hegyvidéki vakációra vágyik Szilveszter alkalmával. Szállást a csodás, mesébe illő faházakban lehet foglalni. Nem fogja megbánni, ha az ünnep előtt pár nappal érkezik meg, mert akkor meglátogathatja a különleges múzeumokat, templomokat, és az egykori vadászházat is. Természetesen a hegyvidék lehetőséget ad túrázásra, síelésre is. Ausztria, Hallstatt nevű városa tökéletes választás azok számára, akik párjukkal, romantikus hangulatban szeretnék eltölteni a Szilvesztert. A város barokk stílusban épült, egyik oldalról a hegyekben lehet gyönyörködni, míg a másik részen egy hatalmas tó látható.

A Misurina nevű olaszországi város garantálja a kikapcsolódást Szilveszter alkalmával. A településen lehetőség van kirándulni, síelni, nevezetességeket meglátogatni, de a befagyott tón megrendezésre kerülő lovaspólót sem érdemes kihagyni. Az Északnyugat-Szlovéniában található Bled város is említésre méltó, mivel a Bledi-tó közepén egy kisebb sziget van, amelyet csónakkal lehet meglátogatni. A Bledi várba ajánlott felmenni, mert innen gyönyörködhet a havas tájban. Homoródfürdő Romániában található és Szilveszterben turisták ezrei látogatják meg a városkát. A településen lehetőség van wellnessezésre, és a népművészeti alkotások is megtekinthetőek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs