2013. április 17.
Helikon Hotel Keszthelyen, avagy a pihenés igazi oázisa

Szállónk, a Helikon Hotel Keszthelyen a város mellett távol a zajoktól, de mégis közel a központhoz, a Balaton nyugati partján, Hévíztől csupán alig 7 km-re várja a pihenésre és szórakozásra vágyó vendégeket tavasszal, nyáron és ősszel is. Ha elhatározta, hogy itt az ideje a kikapcsolódásnak, hogy pár napra kiszakad a hétköznapokból, akkor a tökéletes kényeztetés és a rendkívüli akciók érdekében a Helikon Hotel Keszthelyen a legjobb választást biztosítja!

[wp_ad_camp_1]

Szállodánk tökéletes választás a gyermekkel érkező családok számára is, hiszen adott egy remek játszótér és gyönyörű park, ahol a szülők pihenhetnek a több száz éves fák árnyékában a kényelmes padokon, amíg a gyermekek játszadoznak. A Helikon Hotel Keszthelyen természetesen igazi gasztronómiai élményeket is biztosít vendégei számára, hiszen hotelünk étterme, a Balaton étterem igazi finomságokkal, frissítő koktélok, házi készítésű limonádék, kávé és teakülönlegességek sokaságával, valamint páratlan panoráma kilátással várja vendégeit.

A Helikon Hotel nem kevesebb, mint 128 felújított és balatoni panorámás Standard szobával, 8 tágas erkélyes lakosztállyal, 96 Economy szobával mesésen gyönyörű kilátással biztosítja vendégei maximális kényelmét. A családok számára 24 összenyitható szobát alakítottunk ki, így nem okoz gondot, hogy a szülők együtt legyenek gyermekeikkel, de mégis külön. Szobáink többsége erkélyes, továbbá adott a minibár, a TV és az internet hozzáférés is.

Keresse fel internetes oldalunkat a bővebb információk érdekében, ismerje meg legújabb akcióinkat és élvezze a pihenésre szánt idő miden egyes pillanatát igazán nagyszerű lehetőségek és felettébb kedvező árak mellett! Ne feledje, a Helikon Hotel Keszthelyen garantáltan elnyeri egész családjának tetszését a „Retro Balatoni élmény” által!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs